przez Rybekon » Śro Sty 04, 2023 1:05 pm
Ja podsumowałem ubiegły rok, gdzie miałem k1 120-150g na paszy za ponad 4tys i k2 250-350 na pszenżycie za 1100 miałem ok pół na pół, policzyłem koszty, przyrosty sprawdziłem walory smakowe- opinia przyjaciół. W przyszłym roku wracam 100% do tradycyjnej hodowli, przynajmniej do czasu jakiejś stabilizacji cen. Dodam tylko że na paszy sie zawiodłem, dwa lata temu była lepsza, efekt końcowy, zapach tłuszcz wypływajacy na lustro wody.
Ja podsumowałem ubiegły rok, gdzie miałem k1 120-150g na paszy za ponad 4tys i k2 250-350 na pszenżycie za 1100 miałem ok pół na pół, policzyłem koszty, przyrosty sprawdziłem walory smakowe- opinia przyjaciół. W przyszłym roku wracam 100% do tradycyjnej hodowli, przynajmniej do czasu jakiejś stabilizacji cen. Dodam tylko że na paszy sie zawiodłem, dwa lata temu była lepsza, efekt końcowy, zapach tłuszcz wypływajacy na lustro wody.