UWAGA OSZUST - Krzysztofa Kuć z Białogardu.

Postprzez UWAGA » Wto Maj 17, 2016 11:45 am

Postprzez UWAGA » Wto Maj 17, 2016 11:40 am
Uwazajcie na Krzysztofa Kuć z Białogardu.
Człowiek kreuje się na biznesmena, właściciela przetwórni ryb, nawiązuje współpracę która na początku przebiega ok po czym przy którymś kolejnym
zakupie przestaje płacić i zaczyna opowiadać historię o firmie w upadłości, że wpadł w problemy i zapłaci jak będzie miał.
Jego firma w upadłości jest od dobrych kilu lat i człowiek umyślnie oszukuje ludzi.
Wszystko jest tak skonstruowane że człowiek nie ma własnego majątku, nie ma szans na egzekucje długu.
Wszystko co robi jest zaplanowane z premedytacja.

Pzdr
UWAGA

Re: UWAGA OSZUST - Krzysztofa Kuć z Białogardu.

Postprzez Rożek Wojciech » Wto Maj 17, 2016 12:37 pm

Witam Kolegów!
W nawiązaniu do powyższego postu - wszyscy jesteśmy narażeni na nieuczciwych klientów, kontrahentów etc. W pełni popieram ideę zamieszczania "czarnej listy" abyśmy mogli choć w części ustrzec się kłopotów.
Sam mam duży problem z pewnym "hodowcą" któremu dostarczyłem ryby a uregulowania należności nie mogę się doczekać, pomimo prawomocnego wyroku, klauzuli wykonalności, przekazania do egzekucji komorniczej etc. Problem myślę dotyczy wielu, gdyż prawo nie do końca moim zdaniem stoi po stronie poszkodowanego od którego świadomie wyłudzono towar/usługę.
Mam jednak wątpliwość czy w zgodzie z prawem - mając prawomocny wyrok na nieuczciwym odbiorcy/kliencie mogę podać jego dane osobowe?
To że podam moje dane, informacje dotyczące wyroku, prowadzonej sprawy itd - to oczywiste, ale czy dłużnika?
Pozdrawiam
Rożek Wojciech
PPPU-H "LEŚNIK"
Rożek Wojciech

Miejscowość: Oleśnica k/Chodzieży

Re: UWAGA OSZUST - Krzysztofa Kuć z Białogardu.

Postprzez UWAGA » Pon Maj 23, 2016 8:35 am

Tego nie wiem, ale dane tego człowieka są dostępne w Internecie, ja nic nowego nie wrzuciłem do sieci:

http://panoramafirm.pl/zachodniopomorsk ... f_stg.html

http://www.fishes-krzysztof-kuc.likerate.pl/

Ten człowiek i jego firma nie płaci kontrahentom!!!

Pzdr
UWAGA

Wróć do Kupię

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 53 gości