kupię narybek różne gatunki

kupię narybek różne gatunki

Postprzez mat » Pią Mar 09, 2018 7:53 pm

Witam, kupię materiał zarybieniowy:

- karp królewski - wielkość 8 cm i więcej - 3 tyś sztuk (roczny) cena w zależności od wielkości - przedział min 8 -12 cm proponuję 60 gr/szt w zależności od wielkości cena ulega negocjacji czyli podstawa to 3 tyś sztuk za 1800 zł. Podkreślam negocjacji żeby nie było niemiłych komentarzy, że mało.

w/w to podstawa dodatkowo mogę kupić:
- karp kroczek ale do 30 dag;
- amur kroczek;
- tołpyga kroczek obojętnie jaki kolor;
- szczupak - wycier z tamtego roku lub większy;
- sandacz - wycier z tamtego roku lub większy;
- lin ok 10 cm;
- okoń - powyżej 15 cm;
- może trochę jesiotra;
- ewentualnie jakiś "chwast" dodatkowy.

Potrzebuję:
- zaświadczenia od weterynarza;
- fv jednej bądź kilka (część ryb kupuję prywatnie i nie jest mi potrzebna fv, część idzie na zarybienie zbiorników należących do podmiotu wymagającego fv).

Mogę odebrać sam, małe rybki preferuję w workach z tlenem. Jeśli brałbym kroczka karpia i jakieś większe rybki to zabiorę je w zbiorniki na swoim samochodzie.

Lokalizacja - centrum, łódzkie, Łowicz koło wjazdu na autostradę. Dojadę do 200 -250 km czyli preferowane łódzkie, mazowieckie, kuj - pom im bliżej tym lepiej ale w przypadku atrakcyjnej oferty i dużej ilości ryb jestem w stanie jechać dalej.

Odbiór TYLKO w sobotę/niedzielę. W tygodniu pracuję.

Tel 889274278
mat

Re: kupię narybek różne gatunki

Postprzez mat » Pią Mar 09, 2018 9:36 pm

dodatkowo chętnie wezmę:
- bolenia;
- klenia;
- pstrąga potokowego.

tutaj wielkość i ceny do dogadania...
mat

Postprzez będę mily » Sob Mar 10, 2018 5:56 pm

Negocjujemy

Moja oferta za 1800 zł sprzedam 3000 szt. o wadze 33 g/szt.

I wiesz gdzie przy takiej negocjacji możemy się spotkać :) jak to przy negocjacjach i wtedy będzie uczciwie ;)

Ryby badane, wolne od KHV, badanie KHV aktualne z końca lata 2017 + Faktura na wszystko.

A jak bardzo będziesz chciał zaniżyć cenę to będzie ekstra dopłata za pakowanie w worki z tlenem.

Ja nie lubię za darmo pracować.

Pozdrawiam
będę mily

Postprzez mat » Nie Mar 11, 2018 12:49 am

Pisałem cena do negocjacji w zależności od wielkości ryb. Nie mam zamiaru wchodzić w jakiekolwiek utarczki słowne. Jeśli komuś oferta nie pasuje to ok i niech powstrzyma swoje komentarze.

Nie jestem handlarzem. Sam mam stawy a jestem w zarządzie PZW i szukamy karpia do zarybienia. Potrzebujemy tyle sztuk i mamy mniej więcej taki budżet jeśli chodzi o karpia. Jak nie znajdziemy to kupimy na miejscu kroczka po 14 zł za kg.

Ofertę wrzucam na forum ponieważ szukam czegoś blisko. Cena jest porównywalna do ofert np na olx... Jeśli ktoś sprzedaje za większe pieniądze to gratuluję. Narybek po 18 zł można sprzedawać w detalu a 3 tyś to raczej hurt dlatego nie skorzystam.

Pozdrawiam.
mat

Postprzez będę mily » Nie Mar 11, 2018 12:14 pm

Gdybyś napisał tak jak teraz napisałeś odnośnie PZW to sytuacja była by inna a napisałeś tak że można by pomyśleć że jesteś handlarzem :)

Jak Ty dajesz absurdalne 10 zł/kg, tak Ja daje absurdalne 18 zł/kg i piszę że uczciwa cena będzie w połowie, czyli 14 jak zresztą sam napisałeś :)

3000 szt. lub jak wolisz 180 kg to raczej Mini hurt a na pewno nie detal i na pewno w dobrej kondycji ryby za 10 zł/kg nie kupisz przy takiej ilości.

Przecież nie ma tu utarczek słownych, zaoferowałem mniejsze ryby za inną cenę jedynie nie podałem wymiaru tylko wagę, bo handlarzem nie jestem i nie sprzedaje ryb na centymetry czy sztuki, tylko na wagę ;), sam zapraszasz do negocjacji a później spinasz się że ktoś coś pisze ;)

Pozdrawiam
będę mily

Wróć do Kupię

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 122 gości