Witam kupię karpia handlowego, w wadze 1.5kg do 2.5kg, w przystępnej cenie. Płatność gotówką
Ilość 10 ton.
Tel. 500 736 503
kubadef napisał(a):Witam kupię karpia handlowego, w wadze 1.5kg do 2.5kg, w przystępnej cenie. Płatność gotówką
Ilość 10 ton.
Tel. 500 736 503
Gość napisał(a):Słyszałem, że karp powinien kosztować 12 pln, kroczek 14 pln a narybek 16 pln. To ceny przy normalnej stabilnej produkcji tych asortymentów. W zależności od zawirowań korekta + - 1 pln.
Ten rok jest slaby na handlówkę, więc należy ja skorygować o 1 pln +
Cena na ten rok na karpia handlowego to 13 pln netto!
Radek 40 napisał(a):Kupiłem w zachodniopomorskim 10 zł za kilo
Gość napisał(a):Radek 40 napisał(a):Kupiłem w zachodniopomorskim 10 zł za kilo
Musiał być chory.
Radek 40 napisał(a):Gość napisał(a):Radek 40 napisał(a):Kupiłem w zachodniopomorskim 10 zł za kilo
Musiał być chory.
Nie normalne karpie chcesz to podam Ci namiar zawsze tam kupuję w dobrej cenię.
Radek 40 napisał(a):Gość napisał(a):Radek 40 napisał(a):Kupiłem w zachodniopomorskim 10 zł za kilo
Musiał być chory.
Nie normalne karpie chcesz to podam Ci namiar zawsze tam kupuję w dobrej cenię.
Radek 40 napisał(a):Przepraszam Wszystkich że nie odpisywałem byłem jeszcze po karpia jeszcze im zostało ok 5 ton i jak kogoś interesuje to mają około tony karasia bąka srebrnego ładnego po 5 zł kilo. To jest mała miejscowość między dolicami a pyrzycami kluki się nazywa wystarczy się kogoś tam popytać z miejscowych to Was pokierują do rybaka. Pozdrawiam i wracam do handlu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 99 gości