Radek 40 napisał(a):Nie wiem czy mają ale mają stawy i duże jezioro obok ale z tego co mi muwili to karasia dużego mają cały rok w dużych ilościach.
Interesuje mnie ten karp po 10
Radek 40 napisał(a):Nie wiem czy mają ale mają stawy i duże jezioro obok ale z tego co mi muwili to karasia dużego mają cały rok w dużych ilościach.
pati4 napisał(a):Radek 40 .
Wydaje mi się że nie mówisz prawdy .
Tak się składa że mam dojście i wiem co tam się dzieje ,jestem po rozmowie i nikt tam nie sprzedaje karpia po 10 zł tylko min. 15 zł .
Jak jesteś taki kozak podaj tel i do ciebie zadzwonię .
Darek EOX napisał(a):pati4 napisał(a):Radek 40 .
Tak się składa że mam dojście i wiem co tam się dzieje ,jestem po rozmowie i nikt tam nie sprzedaje karpia po 10 zł tylko min. 15 zł .
Bu ha ha ha ha po 15 to sprzedajcie w detalu w wieszchlądzie więc nie pisz głupot leszczu hurtem z tego co wiem to 10 góra 12 jak wam się uda.
Marcin D. napisał(a):Darek EOX napisał(a):pati4 napisał(a):Radek 40 .
Bu ha ha ha ha po 15 to sprzedajcie w detalu w wieszchlądzie więc nie pisz głupot leszczu hurtem z tego co wiem to 10 góra 12 jak wam się uda.
W Modehpolmo to maks 10 zł za karpia jeśli chodzi o dużą ilość a za 15 to na kulkach od rybaka bezpośrednio to sandacza nawet dostaniesz.
Darek EOX napisał(a):Chorego karpia nie sztuka kupić po transporcie wszystko zdechnie. A co tam u nich się dzieje znowu choroba jakaś na stawach?
Gość napisał(a):Sprzedałem kilka lat temu firmie z zachodniopomorskiego o podobnej nazwie trochę ton kroczka. W związku z tym, że nie było dojazdu do stawu, pracownicy zlitowali się i po ręcznym kasaraowaniu nosili skrzynki kilkadziesiąt metrów. Gość po 2 miesiącach, pod koniec czerwca dzwoni i mówi, że zrobił dokumentację fotograficzną przywiezionego w kwietniu kroczka i że był on poobijany. Stwierdził, że zatrudnia najlepszych prawników, którzy wyegzekwują odszkodowanie. Po odłowach odpuścił bo z tego stawu odłowił rekordową ilość handlówki. W sumie, był bardzo litościwy dla mnie. Super gość!
pati4 napisał(a):Radek 40 .
Janek 71 napisał(a):pati4 napisał(a):Radek 40 .
Jakie 15 ? Kupuję od was karpia co roku i w tym roku macie po 12 -13 I to i tak jest drogo ale z dowozem na miejsce to się muszę po te 100-150 kg brać już nie ma takiego popytu na karpia jak kiedyś ludzie chcą często inną rybę. Więc z tą ceną 15 to sciema. Znajomy kupuję od Was tonami i karpia ma po 10 zł i nawet taniej więc po co ta sciema.
Gość napisał(a):Janek 71 napisał(a):pati4 napisał(a):Radek 40 .
Jakie 15 ? Kupuję od was karpia co roku i w tym roku macie po 12 -13 I to i tak jest drogo ale z dowozem na miejsce to się muszę po te 100-150 kg brać już nie ma takiego popytu na karpia jak kiedyś ludzie chcą często inną rybę. Więc z tą ceną 15 to sciema. Znajomy kupuję od Was tonami i karpia ma po 10 zł i nawet taniej więc po co ta sciema.
Dawaj te namiary na karpia po 10
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości