Nepster napisał(a):Dajcie spokuj z tymi leszczami i ich karpiami ja kupuje że stawy milickie brałem wczoraj 100 ton po 10 zł mają najlepszego karpia w Polsce.
Dwa napisał(a):Nepster napisał(a):Dajcie spokuj z tymi leszczami i ich karpiami ja kupuje że stawy milickie brałem wczoraj 100 ton po 10 zł mają najlepszego karpia w Polsce.
Co do jakości karpia to nie jest to prawdą że najlepszy w Polsce jadłem już lepsze.
Nepster napisał(a):Uwaga uwaga jutro na stanie mam 200 ton amura od 3 kg do 7kg połowę mogę odsprzedac. Jak są chętni dawać namiary kto pierwszy ten lepszy. 5 grudnia przywiozę też karpia około 400 ton dawać namiary. Idę spać do usłyszenia.
Nepster napisał(a):Uwaga uwaga jutro na stanie mam 200 ton amura od 3 kg do 7kg połowę mogę odsprzedac. Jak są chętni dawać namiary kto pierwszy ten lepszy. 5 grudnia przywiozę też karpia około 400 ton dawać namiary. Idę spać do usłyszenia.
Kogut romek napisał(a):Nepster kopę lat z tej strony kogut wezmę od Ciebie tego amura a powiec jak tam na Ukrainie i nie tylko dalej masz ten numer telefonu aktywny? Dawno Cię nie było gdzie się szlajałes?
Darek EOX napisał(a):Ichtiolog Marek z firmy modehpolno proszę nie robić z giełdy rybackiej reklamy jak ćos to konkrety pisać!!! Macie karpia drogo w tym roku więc wszystkiego nie sprzedacie. Po drugie macie różne ceny jeden kupuję po 11 drugi po 13 trzeci po 16 ch.j z takim chandlem z wami!!!, pofarciło ci się na kroczy i cwaniaka zgrywasz. I się tu lansujesz na ch.j wie kogo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 117 gości