Kupię karpia handlowego

Re: Kupię karpia handlowego

Postprzez Gość » Nie Lis 14, 2021 9:39 pm

Jak be z faktury. To chyba firma sp. z o.o.? Chyba, że pracownicy sprzedają na lewo co ukradli?
Gość

Postprzez Nepster » Pon Lis 15, 2021 7:25 pm

Dajcie spokuj z tymi leszczami i ich karpiami ja kupuje że stawy milickie brałem wczoraj 100 ton po 10 zł mają najlepszego karpia w Polsce.
Nepster

Postprzez Jacek 42 » Pon Lis 15, 2021 10:14 pm

Słyszałem że mają dużo karpia ale jak ktoś kupuję tonę albo dwie. To po 16 sprzedają.
Jacek 42

Postprzez Dwa » Wto Lis 16, 2021 6:55 am

Nepster napisał(a):Dajcie spokuj z tymi leszczami i ich karpiami ja kupuje że stawy milickie brałem wczoraj 100 ton po 10 zł mają najlepszego karpia w Polsce.

Co do jakości karpia to nie jest to prawdą że najlepszy w Polsce jadłem już lepsze.
Dwa

Postprzez Gość » Wto Lis 16, 2021 12:20 pm

Dwa napisał(a):
Nepster napisał(a):Dajcie spokuj z tymi leszczami i ich karpiami ja kupuje że stawy milickie brałem wczoraj 100 ton po 10 zł mają najlepszego karpia w Polsce.

Co do jakości karpia to nie jest to prawdą że najlepszy w Polsce jadłem już lepsze.

Jaki ty "gupi" jesteś! Każdy karp z Polski tak samo smakuje?
Gość

Postprzez Nepster » Wto Lis 16, 2021 9:03 pm

Uwaga uwaga jutro na stanie mam 200 ton amura od 3 kg do 7kg połowę mogę odsprzedac. Jak są chętni dawać namiary kto pierwszy ten lepszy. 5 grudnia przywiozę też karpia około 400 ton dawać namiary. Idę spać do usłyszenia.
Nepster

Postprzez Rybavz3k » Wto Lis 16, 2021 9:27 pm

Nepster i co zwiazku z tym? Bo nie rozumiem? Masz to sprzedawaj. Ryba na rynku jeszcze jest
Rybavz3k

Postprzez Gość » Śro Lis 17, 2021 12:40 am

Nepster napisał(a):Uwaga uwaga jutro na stanie mam 200 ton amura od 3 kg do 7kg połowę mogę odsprzedac. Jak są chętni dawać namiary kto pierwszy ten lepszy. 5 grudnia przywiozę też karpia około 400 ton dawać namiary. Idę spać do usłyszenia.

Ale mnie przestraszyłeś. Lecę szybko obniżyć cenę karpia na 8.49 xD
Gość

Postprzez Gość » Śro Lis 17, 2021 12:47 am

Nepster napisał(a):Uwaga uwaga jutro na stanie mam 200 ton amura od 3 kg do 7kg połowę mogę odsprzedac. Jak są chętni dawać namiary kto pierwszy ten lepszy. 5 grudnia przywiozę też karpia około 400 ton dawać namiary. Idę spać do usłyszenia.

Zamówiłeś transport karpia An-124 Rusłanem na 5.12? Bo ja dwa dni później.
Gość

Postprzez Kogut romek » Śro Lis 17, 2021 7:23 am

Nepster kopę lat z tej strony kogut wezmę od Ciebie tego amura a powiec jak tam na Ukrainie i nie tylko dalej masz ten numer telefonu aktywny? Dawno Cię nie było gdzie się szlajałes?
Kogut romek

Postprzez Nepster » Śro Lis 17, 2021 2:01 pm

Kogut romek napisał(a):Nepster kopę lat z tej strony kogut wezmę od Ciebie tego amura a powiec jak tam na Ukrainie i nie tylko dalej masz ten numer telefonu aktywny? Dawno Cię nie było gdzie się szlajałes?

Siema kogut byłem na Ukrainie ale już jestem. Numer mam Stary aktywny, amura ci zaklepałem będę jechał z karpiami w zachodniopomorskie to ci podrzuce po drodze zadzwoń do mnie wieczorem około 22 albo rano od 5 do 8 to pogadamy.
Nepster

Postprzez Gość » Śro Lis 17, 2021 3:17 pm

Dlaczego rozmawiasz sam ze sobą?
Gość

Postprzez Sylwester 51 » Śro Lis 17, 2021 11:31 pm

[quote="Gość"] poczytaj sobie wpisy z początku giełdy rybackiej chodzi o 10 lat wcześniej albo wiencej może nawet 14 lat.
Sylwester 51

Postprzez Darek EOX » Czw Lis 18, 2021 9:49 am

Ichtiolog Marek z firmy modehpolno proszę nie robić z giełdy rybackiej reklamy jak ćos to konkrety pisać!!! Macie karpia drogo w tym roku więc wszystkiego nie sprzedacie. Po drugie macie różne ceny jeden kupuję po 11 drugi po 13 trzeci po 16 ch.j z takim chandlem z wami!!!, pofarciło ci się na kroczy i cwaniaka zgrywasz. I się tu lansujesz na ch.j wie kogo.
Darek EOX

Postprzez Darek EOX » Czw Lis 18, 2021 9:52 am

Darek EOX napisał(a):Ichtiolog Marek z firmy modehpolno proszę nie robić z giełdy rybackiej reklamy jak ćos to konkrety pisać!!! Macie karpia drogo w tym roku więc wszystkiego nie sprzedacie. Po drugie macie różne ceny jeden kupuję po 11 drugi po 13 trzeci po 16 ch.j z takim chandlem z wami!!!, pofarciło ci się na kroczy i cwaniaka zgrywasz. I się tu lansujesz na ch.j wie kogo.

Przepraszam. Pofarciło na kroczku
Darek EOX

PoprzedniaNastępna

Wróć do Kupię

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 117 gości