Kupię karpia handlowego 500kg do 17zl/ kg
Tel. 507 957 442
Ryba123 napisał(a):W ubiegłym roku o tej porze też się ludzie po 11 zł wyczyścili a potem w grudniu po 14 zł był, więc taka ilość na pewno kupi
RybakKamil napisał(a):Skąd wy bierzecie tą cenę 21-22 zł to ja jestem ciekaw ...
Gość napisał(a):RybakKamil napisał(a):Skąd wy bierzecie tą cenę 21-22 zł to ja jestem ciekaw ...
Popytaj w bardzo bliskim sobie sąsiedztwie, po ile znane Ci duże gospodarstwo sprzedaje karpia i w jakich ilościach.
RybakKamil napisał(a):Gość napisał(a):RybakKamil napisał(a):Skąd wy bierzecie tą cenę 21-22 zł to ja jestem ciekaw ...
Popytaj w bardzo bliskim sobie sąsiedztwie, po ile znane Ci duże gospodarstwo sprzedaje karpia i w jakich ilościach.
Pytałem kolego i właśnie dlatego dziwie się skąd te ceny. Każdy by chciał sprzedawać po 20 zł, ja również ale każdy wie że to cena nieosiągalna i bardziej skłaniają się ku cenie 17 max 19 zł w hurcie. Kolejną sprawą jest obawa że ludzie zwyczajnie nie kupią karpia który będzie na targach po 25-28 zł albo kupią go dużo mniej. Dlatego ja byłbym ostrożny co do szaleństwa cenowego ale każdy zrobi jak będzie uważał.
RybakKamil napisał(a):Skąd wy bierzecie tą cenę 21-22 zł to ja jestem ciekaw ...
RybakKamil napisał(a):Szczerze to obyście panowie mieli rację i będziemy sprzedawać po 20 zł, życzyłbym sobie tego i wam również ale zobaczymy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 109 gości