drgawice

drgawice

Postprzez damian98 » Pią Gru 27, 2013 12:14 pm

mam do zaoferowania drgawice 8-9zl za metr biezacy. wontony 50m dlugie reszta wedlug klijenta160zl dblaut86@o2.pl
damian98

Re: drgawice

Postprzez gość 00000 » Sob Gru 28, 2013 1:53 pm

znowu jakiś pedrak dostał się do taniej hińszczyzny
gość 00000

Postprzez damian98 » Sob Gru 28, 2013 2:18 pm

pedraka poszukaj u siebie w rodzinie!!! jak nie potrafisz prowadzic merytorycznej rozmowy na poziomie to milcz!!! wszystko 100% polska robota.
damian98

Postprzez dziadek » Sob Gru 28, 2013 8:18 pm

jeżeli pozwolisz to mam pytanko jaki współczynik opsadzania jeżeli natym sie znasz to prosze o oferte a potemk cene gr. żyłki i wysokość jak nie to spadaj
dziadek

Postprzez Gość » Nie Gru 29, 2013 9:28 pm

Ciszaaaaa ! co to jest ten wspolczynnik sadu ? typowa amatorka moze za jakis czas bedzie wiedzial co sprzedaje ;)
Gość

Postprzez damian98 » Nie Gru 29, 2013 9:54 pm

smieszny jestes!!! znasz budowe samochodu jak go sprzedajesz, w co watpie? jak masz zamiar kogos obrażac to miej choc za grosz kultury w co watpe i sie przedstaw, hym? zreszta czego ja oczekuje.. tu masz wzory u = 0,4…0,5 u = 0,87…0,92
damian98

Postprzez pyrkos » Nie Gru 29, 2013 10:38 pm

przeciez drygawice sa tez chinskie ale jadro w srodku to30 min i maja po 30 metrow i te ich wontony na koreczkach co wode pija,a wontony polski wyrob 150 160zl to standart.drygawica to srodek 18 az do 24 to jeszcze slizgiego wezmie jak jest, i po co sie tu droczyc, ja tez widzialem szyte wontony przez szpecow i sztalce nie zebrane,zero zwisow a nawet sztalc krotszy niz linka na ktorej sztalc jest a po drugie korkolinka to gowno nie ma jak rzadsze korki co 180cm na duzysz okach lepsze efekty bo olowianka ok a znam to z doswiadczenia to nie lata 70 cie,ryba delikatniejsza ha ha
pyrkos

Postprzez rybak123 » Pon Gru 30, 2013 12:59 pm

w max rybie wontony masz po 100 zloty bardzo dobre uzywam od 12 lat
rybak123

Postprzez tomek6666 » Wto Gru 31, 2013 12:22 am

max ryb? kilka razy dzwonilem, skladasz zamowienie a oni nie wysylaja, a jak wysla za pobraniem w ogole inna cena.. NIE POLECAM!!!
tomek6666

Postprzez jajjajaja » Śro Sty 01, 2014 9:39 am

oni wgle jeszcze zyja nie odbieraja telefonow a wszytsko przychodzi z miesiacznym opoznieniem dajcie spokoj z tym max rybem chyba maks sciemniacze
jajjajaja

Postprzez nielicencjonowany rybak » Pią Lut 21, 2014 5:34 pm

ja tez od kilku lat korzystam z uslug MaxRyb'u jestem w pelni zadowolony a przedewszystkim sa najtansi na rynku ! "kto wam obszyje wonton 50mb za 30pln?"
sam potrafie szyc sieci i mam juz uszytych kilka kilometrow na koncie srednio mi to zajmuje od 5 nawet do 8 godzin
jednak wole korzystac z ich uslug bo mi wychodzi duzo taniej i dobra robota

a z tym ze kazdy wonton ma 50mb to jest tak ze to stare standardy z lat 80-90tych ! z czasow gdzie bylo duzo ryb
oni jak robia siec np to jest 3/1
zylka 0.18 50mm/20 czyli 100m jadro korklina 1.5 olowianka 1.5
to wonton po obszyciu wychodzi 33-35mb ! zreszta wszystko jest zalezne od preferencji zleceniodawcy
jak ktos jest matol to szyje na 50mb ale lowi tylko kilka ryb gdzie ja lowie kilkanascie

zamawialem u nich przede wszystkim gotowe wontony, jadra linki czy tez przedze
kiedys zamawialem jednorazowo okolo 700m wontonow czas realizacji okolo 2 tygodni a za przesylke wzieli tylko 35zl "okolo30kg"
a nawet drygawice z mojej surowki mi montowali
z pelnym sumieniem moge ich polecic
co do telefonow to wiele razy z nimi rozmawialem z Piotrem i Tomaszem a nawet z zona Tomasza
odbieraja telefony nawet w weekendy "do mnie nawet w niedziele oddzwaniali jak byla potrzeba"

Bolek
nielicencjonowany rybak

Postprzez nielicencjonowany rybak » Pią Lut 21, 2014 5:45 pm

pyrkos napisał(a):przeciez drygawice sa tez chinskie ale jadro w srodku to30 min i maja po 30 metrow i te ich wontony na koreczkach co wode pija,a wontony polski wyrob 150 160zl to standart.drygawica to srodek 18 az do 24 to jeszcze slizgiego wezmie jak jest, i po co sie tu droczyc, ja tez widzialem szyte wontony przez szpecow i sztalce nie zebrane,zero zwisow a nawet sztalc krotszy niz linka na ktorej sztalc jest a po drugie korkolinka to gowno nie ma jak rzadsze korki co 180cm na duzysz okach lepsze efekty bo olowianka ok a znam to z doswiadczenia to nie lata 70 cie,ryba delikatniejsza ha ha

Twoja teoria z rzadkimi korkami sprawdza sie tylko w wysokich wontonach minimum 3.5m
jakbys byl doswiadczony tak jak piszesz to bys potrafil dobrac odpowiednia korkline do jadra
a najwieksza role odgrywa "oPszywanie" jak to ktos wyzej okreslil ;)
nielicencjonowany rybak

Postprzez rysio » Sob Lut 22, 2014 9:09 am

nie przechwalajcie ;max ryb ;gdysz niekiedy to nie mozna sie dodzwonic przez kilka dni a jak juz zamowisz to nie zawsze dostaniesz to co chciales.Po prostu olewaja klijenta!sprobujcie u max lawica ma troche drozej ale jest osiagalny i slowny.
rysio

Postprzez nielicencjonowany rybak » Sob Lut 22, 2014 4:19 pm

[quote="rysio"]nie przechwalajcie ;max ryb ;gdysz niekiedy to nie mozna sie dodzwonic przez kilka dni a jak juz zamowisz to nie zawsze dostaniesz to co chciales.Po prostu olewaja klijenta!sprobujcie u max lawica ma troche drozej ale jest osiagalny i slowny.[/quote

ja tam zawsze skladalem zamowienia poprzez maila wybieralem asortyment z ich strony "co roku przysylaja mi na maila PDF z oferta"

opisalem co i jak
jakie jadro
jakie linki , jaka wysokosc w oczkach
i jaka dlugosc po obszyciu
ja preferuje urzywanie delikatniejszego sprzetu a przedewszystkim delikatnego jadra
gdyz lowie rzadko ale efektywnie ;)
a jesli zajdzie potrzeba wymienic jadro na nowe to sie wymieni

jakos nie mialem nigdy wiekszego problemu
nie wiem jak to jest ale zapewne wieksze zamowienia maja dla nich wiekszy priorytet
jak ktos zamawia jakis 1 wonton to moze i sa nieco opieszali
ja tam "prawie zawsze" zamawialem wieksze partie
ale kiedys zamawialem 2 wontony dla kolegi i tez nie bylo problemu "zawsze poprzez maila"
jak sprzet byl zrobiony po kilku/kilkunastu dniach, to dostawalem wiadomosc na maila ze "sprzet gotowy i pytanie czy juz wysylac pod wskazany adres?"

a co do cen jakie oni maja a jakie sa u innych podobnych to sie nawet wole nie wypowiadac
MaxRyb w detalu ma duzo nizsze ceny niz inni w hurcie ! "pod tym wzgledem sa bezkonkurencyjni"
poki co jestem zadowolony z ich uslug
nielicencjonowany rybak

Wróć do Sprzedam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 25 gości