przez Monikaryby » Pią Mar 27, 2015 10:28 am
Sprzedamy nowe przedsiębiorstwo zorganizowane przetwórnię ryb
OPIS PRZEDSIĘBIORSTWA
ZAKŁAD ZOSTAŁ ZATWIERDZONY PRZEZ WETERYNARIE DO PROWADZENIA PRODUKCJI W
ZAKRESIE O PRZYNALEŻNYCH KODACH PRODUKCYJNYCH - DECYZJA Z 1 PAŹDZIERNIKA
2007R.
- PRZETWÓRSTWA ŁOSIOSIA - KOD-01- FILETOWANIE NA ŚWIEŻO , MROŻENIE IQF,
MROŻENIE W BLOKI, WĘDZENIE
- PRZETWÓRSTWO RYB MORSKICH - KOD PRODUKCJI - 02 ( FILETOWANIE NA ŚWIEŻO
DORSZA I INNYCH RYB MORSKICH , MROŻENIE IQF BLOKI.
- PRZETWÓRSTWO RYB SŁODKOWODNYCH - KOD - 03
- PAKOWANIE ŚWIEŻEJ RYBY - KOD - 04
- FILETOWANIE - KOD - 05
- ODGŁAWIANIE - KOD- 06
- PATROSZENIE - KOD-07
- PRODUKCJA TUSZEK -KOD- 08
- MROŻENIE - KOD - 09
- WĘDZENIE - KOD -11
PRZY CAŁKOWITEJ TYGODNIOWEJ PRODUKCJI DO 75 TON PRZEROBIONEGO SUROWCA W
SYSTEMIE DWUZMIANOWYM, ZGODNIE Z ZAPISAMI PUNKTU 4.0 PROJEKTU
TECHNOLOGICZNEGO .
ZAKŁADOWI NADANO NR EKSPORTOWY NA UNIĘ EUROPEJSKĄ, IZRAEL, ZJEDNOCZONE
EMIRATY ARABSKIE, SINGAPUR.
Naszą główną specjalizacją jest łosoś, choć zajmujemy się także obróbką
innych ryb - dorszem, halibutem, karmazynem i makrelą.
Firma nie jest ogromna, natomiast wystarczająco wyposażona w zasoby
techniczne i personel, by móc sprostać wymaganiom rynku. Nasza elastyczność
pozwala nam zapewnić klientowi produkt, jakiego aktualnie potrzebuje.
Ryby, które oferujemy są dostępne w postaci świeżej, mrożonej i wędzonej i
pakowane w takiej formie, jaka jest najdogodniesza dla klienta.
Troskę o należyte procedury w produkcji pomaga nam zachować także wdrożony
system HACCP.
Na dzień dzisiejszy firma posiada zlecenia na bierząco na
kraj oraz rynki zachodnie.
Powierzchnia zakladu około 760 m 2 istnieje możliwość dobudowania piętra
Obszar całej nieruchomości 0,2733 HA
Kontakt - Monika +48 884 666 657