Deska podlodowa

Deska podlodowa

Postprzez gość » Nie Lut 27, 2011 5:25 pm

Witam jak w tytule sprzedam deski podlodowe które pomogą postawić szybko wonton ,liny pomocnicze do niewodów naprawdę super przydatny sprzęt do rybaczenia podlodowego. Mój numer 669 068 404
gość

Re: Deska podlodowa

Postprzez wendkarz » Nie Lut 27, 2011 6:14 pm

witam.jaka cena pozdrawiam
wendkarz

Postprzez gość » Nie Lut 27, 2011 8:19 pm

Panowie deska to już archiwum. są lepsze zabawki
gość

Postprzez wędkarz 12345467 » Nie Lut 27, 2011 10:34 pm

witam to daj namiary na coś lepszego pozdrawiam
wędkarz 12345467

Postprzez gość » Pon Lut 28, 2011 1:53 pm

maszynka która sama pływa pod lodem. sterowana zdalnie. koszt około 1700zł
gość

Postprzez gość » Pon Lut 28, 2011 8:23 pm

gość napisał(a) :
> maszynka która sama pływa pod lodem. sterowana zdalnie. koszt około 1700zł

Panowie kupiłem deske i powiem ze jestem zadowolony już stawiam 2-gi sezon wontony i sprawdza sie rewelacyjnie i nie jest taka droga dałęm 250zl mozna powiedziec ze spłaciła sie po jednej nocy a maszynka jak maszynka elektronika same problemy i koszty rosną i powiem jak są prady w wodzie to maszynke troche znosi w wiem bo mój przyjaciel ma . Polecam deske prosta w obsłudze i tania nic sie nie psuje i mozna stawiać nocą bo teraz posiada diody i fajnie widasc nawet jak jest snieg.
gość

Postprzez Gość » Pon Lut 28, 2011 9:15 pm

witam o co chodzi z tymi deskami na czym one polegają
Gość

Postprzez gość » Pon Lut 28, 2011 9:42 pm

Gość napisał(a) :
> witam o co chodzi z tymi deskami na czym one polegają
Jest specjalna deska dzięki której idzie stawiać siatki szybko i bez wysiłku <chodzi o robienie dziur w lodzie> tu tylko robisz jedna dziurke na pocztaku puszczasz deske na lince np.100m jak ja robie wyciągam z drugiej dziury deske i sciągam szunurek na której puszczałem deskę na drugim końcu sznurka mam dowiązany wonton i wten sposób wciągam go pod lód . Ogólnie cały zabieg zeby postawić 100m wontonu trwa 10-15min. Naprawde super sprawa .Gorąco polecam
gość

Postprzez Gość » Wto Mar 01, 2011 7:25 am

jaka cena tej deski
Gość

Postprzez gość » Wto Mar 01, 2011 1:03 pm

no to nie miałeś do czynienia z elektryczną. To dopiero wygoda. Idziesz z pilotem po lodzie i masz wszystko gdzieś. dwie diody na gruby i cienki lód. napęd na akumulator wbudowany w torped. Normalnie bajka. Fakt że kosztuje 1700zł ale warto
gość

Postprzez gośc » Pon Lut 13, 2012 1:36 pm

Jakieś namiary na producenta zdalnie sterowanego urządzenia?
gośc

Postprzez Gość » Pon Lut 13, 2012 3:34 pm

gość napisał(a):gość napisał(a) :
> maszynka która sama pływa pod lodem. sterowana zdalnie. koszt około 1700zł

Panowie kupiłem deske i powiem ze jestem zadowolony już stawiam 2-gi sezon wontony i sprawdza sie rewelacyjnie i nie jest taka droga dałęm 250zl mozna powiedziec ze spłaciła sie po jednej nocy a maszynka jak maszynka elektronika same problemy i koszty rosną i powiem jak są prady w wodzie to maszynke troche znosi w wiem bo mój przyjaciel ma . Polecam deske prosta w obsłudze i tania nic sie nie psuje i mozna stawiać nocą bo teraz posiada diody i fajnie widasc nawet jak jest snieg.

Witam kolego podaj namiary od kogo kupiles bo ja mam ale ni cholery nie chce isc pare metrow i koniec .
Gość

Postprzez Radek32123 » Pon Lut 13, 2012 5:43 pm

Z tego co wiem to MAX RYB produkuje te deski i łodzie podwodne sam ich nie używałem ale widziałem u nich w ofercie. Wpisz w google MAX RYB i wyświetli Ci ich stronę.
Radek32123

Postprzez maxryb » Pon Lut 13, 2012 6:08 pm

deski musza miec orginalny drut sprezynowy (napet) inaczej skoczek (deska) nie bedzie posuwac sie skokami do przodu.orginal tylko finski.270.- z swiatlem komplet. lodz podlodowa.swiatlo, dzwonek na akmulator 1300.- bateria bez doladowania starcza na 1km.bez awaryjne.swider do lodu tylko z husqvarny od 2600.-zczymy ciepla,pamietac o termosie bez wkladki(:.porady jak lowic meil na stronie maxryb odpiszemy.
maxryb

Postprzez rybaczek » Śro Maj 29, 2013 7:46 am

gość napisał(a):maszynka która sama pływa pod lodem. sterowana zdalnie. koszt około 1700zł

kolego podaj namiary na te urzadzenie!!!!!!!!!
rybaczek

Następna

Wróć do Sprzedam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 149 gości