Deska podlodowa

Re: Deska podlodowa

Postprzez rybaczek » Śro Maj 29, 2013 7:46 am

gość napisał(a):maszynka która sama pływa pod lodem. sterowana zdalnie. koszt około 1700zł

kolego podaj namiary na te urzadzenie!!!!!!!!!
rybaczek

Postprzez ddudi » Wto Sty 28, 2014 5:49 pm

Mam pytanie, jakie muszą być wymiary poszczególnych elementów takiej deski, ponieważ sam zrobiłem coś takiego ale nie chce przesuwać się ona do przodu pod lodem, tylko cofa się do tyłu jak pociągam. https://www.youtube.com/watch?v=-bgOFiXAos0. Poproszę o podpowiedź na emeya dudi2@autograf.pl
ddudi

Re: deska podlodowa

Postprzez Gość » Śro Mar 12, 2014 8:55 pm

rybaczek napisał(a):
gość napisał(a):maszynka która sama pływa pod lodem. sterowana zdalnie. koszt około 1700zł

kolego podaj namiary na te urzadzenie!!!!!!!!!
<

Mam takie cacko do sprzedania zdalnie sterowane. Mogę wysłać zdjęcia poglądowe tego urządzenia. Mój imey dudi2@autograf.pl. Cena urządzenia z kompletnym osprzętem 1200 zł. Polecam super rzecz.
Gość

Postprzez tomeczek1234 » Sob Lip 12, 2014 6:21 pm

wyślijcie mi zdjęcia tej deski podlodowej i jest napęd na e mail: tomek65432115@wp.pl
tomeczek1234

Postprzez antos » Wto Lip 15, 2014 6:48 am

hah
taka zabawke podlodowa to sam wymyslilem w 2008 roku super sprawa :D
prosta czysta robota 5 zestawow wontonow po okolo 100m kazdy stawiam w ciagu okolo 2 godzin bez wiekszego problemu
a po 2 dobach mam zniwa :D

wazna rzecza jest to aby nie robic tego za chytro !
KAZDY ZESTAW WONTONOW POSTAWIONYCH POD LODEM NIE MOZE PRZEKRACZAC 120M dlugoscy gdyz podczas wciagania pod lod badz wyciagania z rybami sa bardzo duze naprezenia i sieci sie skrecaja badz niszcza !!
antos

Postprzez Gość » Pon Sty 23, 2017 12:02 pm

witam jakes namiary na kogoś od torpedy 888 231 155
Gość

Poprzednia

Wróć do Sprzedam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 145 gości