SIECI RYBACKIE TANIO!!

Re: SIECI RYBACKIE TANIO!!

Postprzez kolek mazury » Czw Mar 15, 2012 10:03 pm

biore duzo sieci z maks ryby zna mnie duzo ludzi i sporo tez zamawiam u maksa dla kolegow sieci sa wykonane fachowo i na czas tak ze nie wiem o co wam ludize chodzi pozdrawiam z mazur
kolek mazury

Postprzez don wiktorio » Pią Mar 16, 2012 7:49 am

zamówiłem u tych max to czekałem chyba z mieśiąc na żaka jak śię doczekałem to był inny jak zamawiałem poprostu oszuśći a zwrotu nie przyjmują pużniej tel.nie odbiera i dlatego skończyłem spółpracę takimi ludxmi niepoważnymi i niema sensu już więcej pisać bo podejrzewam że te === OJ === TO ONI SAMI SOBIE ROBIĄ REKLAMĘ WSTYD I ŻENUJĄCE
don wiktorio

Postprzez gośćiu » Pią Mar 16, 2012 8:34 am

że też ci się nie znudzi "don wiktor" jesteś praktycznie na każdym poście o sieciach wypisujesz głupoty o innych pod różnymi nickami a potem sam zachwalasz swój towar w stylu "kupowałem od tego gośćia" i podajesz swój numer "787950346" tylko ty piszesz "gośćia czy śieći" naucz się klawiatury używać.
gośćiu

Postprzez ps » Pią Mar 16, 2012 8:36 am

wystarczy wklepać ten numer "787950346" w wyszukiwaniu :)
ps

Postprzez Gość » Pią Mar 16, 2012 9:33 am

Z punktu widzenia marketingowego gosc jest SKONCZONY chyba że ludzie nie macie oczu ...
Gość

Postprzez henke » Pią Mar 16, 2012 12:09 pm

Ktos ma od niego sieci?bo jest calkiem tani.czy lepiej do maxrybu?
henke

Postprzez remi » Śro Mar 21, 2012 12:10 am

witam czy ktos z kolegow zamawial włok z firmy max ryb? podzielcie sie uwagami ,jakosc czas realizacji itp pozdrawiam
remi

Postprzez gog 777 » Śro Mar 21, 2012 7:37 am

napewno 2lub 3 mieśiące minimum
gog 777

Postprzez trammels23 » Sob Cze 23, 2012 7:44 am

Ja biore wszędzie surowce, ale korsze drogo i juz chyba koniec z nimi bankrut, max ryb - nie macie racji-- maja tyle zamówień; że sie już nie wyrabiają, wiec jeśli ktos czeka z 4 tygodnie to na pewno nie dlatego; ze go lekcewazą, przyjmują wszystkie zamowienia i robia pewnie w kolejnosci zgłoszeń, poza tym jest wielu innych Moran marine , też ma dobre ceny ale surowca nie bawi sie w gotowe wyroby.
A jesli komuś za drogo to niech sobie kontener sprowadzi sam, wtedy bedzie miał po 25 zł/kg
trammels23

Postprzez jajaajajaj » Sob Cze 23, 2012 8:10 am

a ja wam powiem wszytsko dupa dupa dupa
jak sam nie kupisz zrobisz to nie zlowisz
kups sobie sznurek kleszczke i zacznij pleśc i plesc...
potem zrob krate i bedziesz mial czym owinac chate
a co do maksa szayje dobrze ale czas oczekiwania koszmar... za duzo pije hahahaha
darex ma ceny z innej galaktyki
a u mnie jak za darmo..
mieszkam w chinskiej dzielnicy ru-ch=nij se...
jajaajajaj

Postprzez trammels23 » Nie Cze 24, 2012 9:03 pm

Może ktoś cos ukradl u Maxa, a wtedy to nie może być?
naiwnym sie wydaje, ze wpuszcza go do magazynu i ma sobie wybrać?
Ale wkoło kamery jak w markecie,
Max ma kilku braci a ci siedzą przy kamerach i patrzą, wcale sie nie dziwię, że ktoś schował sobie balotek sieci lub igły za pazuchę i myslał, że ukradł
A tu bęc doliczyli sobie za wszystko?
Albo na balot polali wodą i było np. nie 30 kg ale 35kg ?
Radzę nie oszukiwać to i was nie oszuka nikt, nie mam akurat na mysli maxa ale w Szczecinie jest taki sklep co polewa wodą balotki siatek i tak oszukuja klientów.
pozdrawiam
trammels23

Postprzez piotruś pan » Pon Lip 02, 2012 8:04 am

witam.pieprzona konkurencja opisuję każdego bo chcieli by zarobić na śiatce mieśięczne pobory
piotruś pan

Postprzez ostróda » Nie Sty 08, 2017 5:00 pm

kolego max ryb to bardzo w porządku chłopaki ja nie mam nic do zarzucenia im współpracuje kupę lat ty masz problem ale z sobą
ostróda

Postprzez kłusolek 111 » Śro Sty 18, 2017 9:22 pm

na tej giełdzie to same pajace opisują sami śiebie żenada
kłusolek 111

Poprzednia

Wróć do Sprzedam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 147 gości