NARYBEK OBSADOWY WĘGORZA

Re: NARYBEK OBSADOWY WĘGORZA

Postprzez mariusz1223 » Sob Lut 18, 2012 11:42 am

Na stawach to 3 lata, przy karmieniu na jeziorach zależnie od głębokości czym płytsze tym lepiej ponieważ cieplejsza woda.
mariusz1223

Postprzez mądrala » Sob Lut 18, 2012 4:59 pm

jasne a gdzie sa te złotodajne stawy wiec w 2 seony z 100g bedzie 800?
super
nawet na fermach tak szybko nie ronie hahahahahahahahaludzie dajcie sobie siana te wszytskie glupoty pisze sam falco ze niby mu tak rosnie hahahahaha
mądrala

Postprzez qqqqqqqqqqqq » Nie Lut 19, 2012 12:22 pm

Ja czytałem, że od szklistego do handlówki na fermach Duńskich to 2 lata więc myślę, że to może być prawda, że od 100g osiągnie przez 2 lata 800g karmiąc na paszy wysokobiałkowej w stawach. W rozmowie z Falkunem to mówił, że w granicach 3 lat będzie miał 800g. Póki się nie spróbuje to się człowiek nie dowie. Ja tam na razie kupuję na próbę i wpuszczę wraz z karpiem. Zobaczymy co będzie.
qqqqqqqqqqqq

Postprzez ralfi22 » Nie Lut 19, 2012 4:45 pm

Ludzie jak się nie znacie na hodowli ryb to najlepiej zasięgnijcie opinii fachowca. Zadzwońcie do ichtiologa lub może do RZGW oni mają różnego rodzaju sprawozdania i powinni wiedzieć jaki jest czas przyrostu węgorza a nie zachowujecie się gorzej niż dzieci.
ralfi22

Postprzez Mariusz » Nie Lut 19, 2012 11:50 pm

Do RZGW???. To jeden z najlepszych dowcipów na tej stronie.
Mariusz

Poprzednia

Wróć do Sprzedam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 111 gości