SIECI RYBACKIE żaki,włoki,niewody,wontony,drygawice,kasarki

Re: SIECI RYBACKIE żaki,włoki,niewody,wontony,drygawice,kasa

Postprzez Dupcia » Wto Lis 01, 2011 9:54 am

Dzień dobry Panie Darku. Potrzebuję fachowej pomocy. Mam cztery małe stawiki taki 15 na 30 metrów
,chciałbym odłowić z trzech z nich ryby (karp, amur, lin ,karaś) i przeżucić do jednego. czym to mogę zrobić.
Ja nie mam doświadczenia a ktoś mi powiedział że wystarczy do tego wonton 30 m długości oczko 50mm.
Jeśli to jest dobre to jaka była by cena? A jeśli musi być coś innego też bym prosił o cenę.
Dziękuję PITER
Dupcia

Postprzez Gość » Śro Lis 09, 2011 6:59 pm

[quote="Dupcia"]Dzień dobry Panie Darku. Potrzebuję fachowej pomocy. Mam cztery małe stawiki taki 15 na 30 metrów
,chciałbym odłowić z trzech z nich ryby (karp, amur, lin ,karaś) i przeżucić do jednego. czym to mogę zrobić.
Ja nie mam doświadczenia a ktoś mi powiedział że wystarczy do tego wonton 30 m długości oczko 50mm.
Jeśli to jest dobre to jaka była by cena? A jeśli musi być coś innego też bym prosił o cenę.
Dziękuję PITER[/quote

Witam Panie Piotrze myśle ze najlepszy w tym wypadku bedzie włok gdyż bedzie najlepszym i najmniej inwazyjnym sprzetem dla ryb.
Jak cos prosze zadzwonic do mnie 669 -068 -404 Darek napewno sie dogadamy .pozdrawiam
Gość

Postprzez Gość » Pon Lis 21, 2011 8:28 am

Gość napisał(a):
Dupcia napisał(a):Dzień dobry Panie Darku. Potrzebuję fachowej pomocy. Mam cztery małe stawiki taki 15 na 30 metrów
Dziękuję PITER[/quote

Witam Panie Piotrze myśle ze najlepszy w tym wypadku bedzie włok gdyż bedzie najlepszym i najmniej inwazyjnym sprzetem dla ryb.
Jak cos prosze zadzwonic do mnie 669 -068 -404 begin_of_the_skype_highlighting              669 -068 -404      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              669 -068 -404      end_of_the_skype_highlighting Darek napewno sie dogadamy .pozdrawiam

:-))))))))))
Gość

Postprzez gość Dario esoox » Śro Lis 30, 2011 2:04 pm

Witam posiadam w ciągłej sprzedaży żaki giganty 5m wysokie i 30 długi 3 komorowe w koncówce oczko 15mm więcej info pod numerem 669 068 404 Darek . zapraszam
gość Dario esoox

Postprzez dario eos » Sob Gru 03, 2011 11:47 pm

witam a darmo oddam taki wonton
dario eos

Postprzez Gość » Nie Gru 04, 2011 9:20 pm

dario eos napisał(a):witam a darmo oddam taki wonton

Witam dario eos napisz mi na pr za jaką cenę sprzedasz ten wonton jestem zajnteresowany poz.Krzys
Gość

Postprzez krzysztof 1959dwa » Nie Gru 04, 2011 9:23 pm

Gość napisał(a):
dario eos napisał(a):witam a darmo oddam taki wonton

Witam dario eos napisz mi na pr za jaką cenę sprzedasz ten wonton jestem zajnteresowany poz.Krzys
MOJ ADRES krzys59@0p.pl
krzysztof 1959dwa

Postprzez M.D. » Pon Gru 19, 2011 2:48 am

Witam ,Poszukuje sieci do odłowu nadmiaru karasia na zbiorniku ok 50-80m szerokim i do 3,5 głebokim w zbiorniku sa karpie i liny które muszą wrócic do wody w jak najlepszym stanie.oferty prosze skladac na dagmara22@op.pl
M.D.

Postprzez zibi » Sob Sty 07, 2012 6:38 pm

witam Koledzy . szukam sieci bo chcę odłowić nadmiar szczupaka w moim stawie. Waga szczupaka to ok 1 kg a nawet ok 1,5 kg .W tym płoć ok 20-25 cm a do tego jakiś okoń ok 20 cm .
zibi

Postprzez DARIO ESOOX » Nie Sty 08, 2012 1:38 pm

[quote="zibi"]witam Koledzy . szukam sieci bo chcę odłowić nadmiar szczupaka w moim stawie. Waga szczupaka to ok 1 kg a nawet ok 1,5 kg .W tym płoć ok 20-25 cm a do tego jakiś okoń ok 20 cm

Witaj jesli ryby mają zyc to polecam sprzęty płapkowe jak żak , mieroż polecam wontony ale nastąpia pewne uszkodzenia ciała odpadą łuski podobne działanie ma drygawica jak cos dzwoń 669 068 404 Darek .
DARIO ESOOX

Miejscowość: Szczecin

Postprzez mazuryyyy » Wto Sty 10, 2012 6:54 am

witam w jakiej cenie ma pan żaki głebinowe uzywane i w jakiej cenie nowe oraz jaka jest cena kozaków wysokosc 1 metr
mazuryyyy

Postprzez gość dario esoox » Nie Sty 22, 2012 5:15 pm

mazuryyyy napisał(a):witam w jakiej cenie ma pan żaki głebinowe uzywane i w jakiej cenie nowe oraz jaka jest cena kozaków wysokosc 1 metr

Witam prosze mi dokładnie powiedziec oco chodzi z tym żakiem głebinowym chyba ze to są mieroże parki ale moze sie w twoich stronach na to inaczej mówi a koszt kozaka to ok 500zł . Pozdrawia
gość dario esoox

Postprzez gość » Sob Lut 04, 2012 4:33 pm

gość dario esoox napisał(a):
mazuryyyy napisał(a):witam w jakiej cenie ma pan żaki głebinowe uzywane i w jakiej cenie nowe oraz jaka jest cena kozaków wysokosc 1 metr

Witam prosze mi dokładnie powiedziec oco chodzi z tym żakiem głebinowym chyba ze to są mieroże parki ale moze sie w twoich stronach na to inaczej mówi a koszt kozaka to ok 500zł .,,,,,, Pozdrawia
gość

Postprzez gość » Pon Mar 05, 2012 7:36 am

DARIO ESOOX napisał(a):Witam robię na zamówienia wszystkie sprzęty rybackie jak :włoki , niewody, wontony , drygawice, pławnice , żaki, mieroże, kasarki, rzutki, sufaty, sadze inne.

Również posiadam w sprzedaży wszystkie materiały sieciowe ,liny, sztormiaki, spławy , każdy sprzęt rybacki.

Możliwość uszycia również żaków skrzynkowych tzw.gigantów .Posiadam tez używane żaki giganty w bardzo rozsądnej cenie które rewelacyjnie sprawdzają się na jeziorach, rzekach , kanałach .

KONKURENCYJNE CENY :-)) :D

Jestem rybakiem z doświadczeniem na stawach i jeziorach i polecam sprzęt o najwyższej jakości który sam stosuje do połowy ryb .

Mój tel. 669 068 404

e-mail . Gazo83@op.pl

gg. 5318452

serdecznie zapraszam Darek.
\\\\
gość

Postprzez gość » Pon Mar 12, 2012 4:22 pm

Witam w jakiej cenie masz kasary potrzebuje pare sztuk
gość

PoprzedniaNastępna

Wróć do Sprzedam