gość napisał(a):W ofercie deski podlodowe w dobrej cenie.POSTAWISZ SZYBKO I SKUTECZNIE WONTONY , ROZPROWADZISZ LINY OD NIEWODÓW . Zapraszam Dario Esoox dzwon 669068404
witam proszę o jakieś foto szefwitek@wp.pl
gość napisał(a):W ofercie deski podlodowe w dobrej cenie.POSTAWISZ SZYBKO I SKUTECZNIE WONTONY , ROZPROWADZISZ LINY OD NIEWODÓW . Zapraszam Dario Esoox dzwon 669068404
damian111 napisał(a):wonton 50m dlugi 4m wysoki oko6x6 orkolinka cena 180zł nr.tel.604327673
gość napisał(a):damian111 napisał(a):wonton 50m dlugi 4m wysoki oko6x6 orkolinka cena 180zł nr.tel.604327673
normalna cena . pozdrawiam
Carlos napisał(a):Posiadam mały stawek przed domem długości około 10 m i 3m szeroki głębokość około 2 metrów chciałbym na wiosnę odłowić trochę drobnego karasia długości 2 do 4cm czy macie Panowie jakieś pomysły jak to zrobić i sprzęt którym można odłowić takie małe rybki? Ile by kosztował sprzęt i przesyłka. Pozdrawiam
Carlos napisał(a):Pisząc trochę myślałem o kilku może nawet kilkunastu kilogramach... wiosną w stawku o głębokości 2m żakiem będę łowił i łowił a i tak nie wiem czy przyniesie to oczekiwany rezultat. Oczywiście można postawić kilka żaków ale wtedy rozwiązanie staje się mało ekonomiczne. Przynajmniej tak mi się wydaje... rybakiem nie jestem więc mogę się mylić...
gość napisał(a):Pisząc trochę myślałem o kilku może nawet kilkunastu kilogramach... wiosną w stawku o głębokości 2m żakiem będę łowił i łowił a i tak nie wiem czy przyniesie to oczekiwany rezultat. Oczywiście można postawić kilka żaków ale wtedy rozwiązanie staje się mało ekonomiczne. Przynajmniej tak mi się wydaje... rybakiem nie jestem więc mogę się mylić...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 105 gości