SIECI RYBACKIE żaki,włoki,niewody,wontony,drygawice,kasarki

Re: SIECI RYBACKIE żaki,włoki,niewody,wontony,drygawice,kasa

Postprzez rybol » Sob Sty 12, 2013 1:46 pm

gość napisał(a):W ofercie deski podlodowe w dobrej cenie.POSTAWISZ SZYBKO I SKUTECZNIE WONTONY , ROZPROWADZISZ LINY OD NIEWODÓW . Zapraszam Dario Esoox dzwon 669068404

witam proszę o jakieś foto szefwitek@wp.pl
rybol

Postprzez gość » Śro Sty 16, 2013 6:23 pm

Foto wysłąne pozdrawiam .
gość

Postprzez Karpiki » Nie Sty 27, 2013 6:00 pm

jaka cena za włok skrzydło 25m wysoki 2,5m oczko 1cm

torski26@wp.pl
Karpiki

Postprzez gość » Nie Lut 03, 2013 5:29 pm

jaka cena za włok skrzydło 25m wysoki 2,5m oczko 1cm

torski26@wp.pl[/quote].......
gość

Postprzez damian111 » Pon Lut 04, 2013 3:39 pm

wonton 50m dlugi 4m wysoki oko6x6 orkolinka cena 180zł nr.tel.604327673
damian111

Postprzez gość » Pon Lut 11, 2013 7:57 am

damian111 napisał(a):wonton 50m dlugi 4m wysoki oko6x6 orkolinka cena 180zł nr.tel.604327673

normalna cena . pozdrawiam
gość

Postprzez gość » Pon Lut 25, 2013 7:24 pm

gość napisał(a):
damian111 napisał(a):wonton 50m dlugi 4m wysoki oko6x6 orkolinka cena 180zł nr.tel.604327673

normalna cena . pozdrawiam

ssssssss
gość

Postprzez gość » Nie Mar 17, 2013 7:52 am

"DARIO ESOOX"Witam robię na zamówienia wszystkie sprzęty rybackie jak :włoki , niewody, wontony , drygawice, pławnice , żaki, mieroże, kasarki, rzutki, sufaty, sadze inne.

Również posiadam w sprzedaży wszystkie materiały sieciowe ,liny, sztormiaki, spławy , każdy sprzęt rybacki.

Możliwość uszycia również żaków skrzynkowych tzw.gigantów .Posiadam tez używane żaki giganty w bardzo rozsądnej cenie które rewelacyjnie sprawdzają się na jeziorach, rzekach , kanałach .

W ofercie posiadam wontony żyłowane kratowane których łowność wzrasta nawet o 100 % szczególnie sprawdzają się na rzekach , kanałach , rozlewiskach . Na jeziora polecam wontony żyłowane .

KONKURENCYJNE CENY :-)) :D

Jestem rybakiem z doświadczeniem na stawach i jeziorach, rzece Odrze i polecam sprzęt o najwyższej jakości który sam stosuje do połowy ryb .

Mój tel. 669 068 404

e-mail . Gazo83@op.pl

gg. 5318452

serdecznie zapraszam Darek.[/quote]
gość

Postprzez Carlos » Śro Mar 20, 2013 12:35 am

Posiadam mały stawek przed domem długości około 10 m i 3m szeroki głębokość około 2 metrów chciałbym na wiosnę odłowić trochę drobnego karasia długości 2 do 4cm czy macie Panowie jakieś pomysły jak to zrobić i sprzęt którym można odłowić takie małe rybki? Ile by kosztował sprzęt i przesyłka. Pozdrawiam
Carlos

Postprzez gość » Śro Mar 20, 2013 7:43 am

Carlos napisał(a):Posiadam mały stawek przed domem długości około 10 m i 3m szeroki głębokość około 2 metrów chciałbym na wiosnę odłowić trochę drobnego karasia długości 2 do 4cm czy macie Panowie jakieś pomysły jak to zrobić i sprzęt którym można odłowić takie małe rybki? Ile by kosztował sprzęt i przesyłka. Pozdrawiam

witam jeśli chcesz odłowić tylko troche karasia to polecam żaka lub mieroża jest to sprzęt płapkowy i bardzo skuteczny mówimy tu o typowym sprzecie rybackim nie takim jak sprzedają na targowiskach . Wrazie pytań dzwoń 669 068 404 Darek .
gość

Postprzez Carlos » Śro Mar 20, 2013 9:47 pm

Pisząc trochę myślałem o kilku może nawet kilkunastu kilogramach... wiosną w stawku o głębokości 2m żakiem będę łowił i łowił a i tak nie wiem czy przyniesie to oczekiwany rezultat. Oczywiście można postawić kilka żaków ale wtedy rozwiązanie staje się mało ekonomiczne. Przynajmniej tak mi się wydaje... rybakiem nie jestem więc mogę się mylić...
Carlos

Postprzez Gość » Pią Mar 22, 2013 8:23 am

Carlos napisał(a):Pisząc trochę myślałem o kilku może nawet kilkunastu kilogramach... wiosną w stawku o głębokości 2m żakiem będę łowił i łowił a i tak nie wiem czy przyniesie to oczekiwany rezultat. Oczywiście można postawić kilka żaków ale wtedy rozwiązanie staje się mało ekonomiczne. Przynajmniej tak mi się wydaje... rybakiem nie jestem więc mogę się mylić...

Witam przy takiej powierzchni stawu jeden żak napewno wystarczy a skuteczność jest naprawde dobra. Ja uzywam do odłowów kontrolnych na stawach mających po 50 ha i po nocy w jednym żaku potrafi buć po 20 i więcj kg karpia , lina.Twierdzego ze ze jest to na twój staw najtańszy i najbardzej skuteczny sprzęt . Wrazie czego dzwoń 669 068 404 ,;.
Gość

Postprzez gość » Pon Mar 25, 2013 3:15 pm

Pisząc trochę myślałem o kilku może nawet kilkunastu kilogramach... wiosną w stawku o głębokości 2m żakiem będę łowił i łowił a i tak nie wiem czy przyniesie to oczekiwany rezultat. Oczywiście można postawić kilka żaków ale wtedy rozwiązanie staje się mało ekonomiczne. Przynajmniej tak mi się wydaje... rybakiem nie jestem więc mogę się mylić...[/quote]
Witam przy takiej powierzchni stawu jeden żak napewno wystarczy a skuteczność jest naprawde dobra. Ja uzywam do odłowów kontrolnych na stawach mających po 50 ha i po nocy w jednym żaku potrafi buć po 20 i więcj kg karpia , lina.Twierdzego ze ze jest to na twój staw najtańszy i najbardzej skuteczny sprzęt . Wrazie czego dzwoń 669 068 404
gość

Postprzez aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa » Śro Kwi 03, 2013 9:44 am

gość napisał(a):Pisząc trochę myślałem o kilku może nawet kilkunastu kilogramach... wiosną w stawku o głębokości 2m żakiem będę łowił i łowił a i tak nie wiem czy przyniesie to oczekiwany rezultat. Oczywiście można postawić kilka żaków ale wtedy rozwiązanie staje się mało ekonomiczne. Przynajmniej tak mi się wydaje... rybakiem nie jestem więc mogę się mylić...

Witam przy takiej powierzchni stawu jeden żak napewno wystarczy a skuteczność jest naprawde dobra. Ja uzywam do odłowów kontrolnych na stawach mających po 50 ha i po nocy w jednym żaku potrafi buć po 20 i więcj kg karpia , lina.Twierdzego ze ze jest to na twój staw najtańszy i najbardzej skuteczny sprzęt . Wrazie czego dzwoń 669 068 404
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

PoprzedniaNastępna

Wróć do Sprzedam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 105 gości