ssssssssssss napisał(a):rysio napisał(a):waldus jakos nie spieszno ci dac odpowiedz lub numer kataktowy !Rysio
zapraszam
Witam jestem zainteresowany żakami duzymi gigantami jak an pisze może coś pan powiedzieć o tym sprzęcie . Pozdrawiam
ssssssssssss napisał(a):rysio napisał(a):waldus jakos nie spieszno ci dac odpowiedz lub numer kataktowy !Rysio
zapraszam
rysio napisał(a):czesc koleko ;zaki: nie niestety nie robie takiego sprzetu .robie natomiast kozaki i mierorze tradycyjnym sposobem z palakiem drewianym!
żaki napisał(a):rysio napisał(a):czesc koleko ;zaki: nie niestety nie robie takiego sprzetu .robie natomiast kozaki i mierorze tradycyjnym sposobem z palakiem drewianym!
Potrzebne żaki 30 sztuk kozaki i mieroze mnie nie interesują i dogadałem się z Darioesoox powiedział ze bez problemu da rade uszyc . pozdrawiam
gość 2014 napisał(a):witam jaki jest koszt uszycia wontonu żyłkowego żyłka 0,28 oczko 70mm i wysikość ok 1metr długość 30m korklinka lub linka hv i do tego drugi wonton oczko 45mm żyłka 0,20 korklinka lub linka hv i ołowanka 2,0 wysokość 1,2- 1,5 m też 30 m proszę o kwotę za jeden i drugi wonton.pozdrawiam
RYBAK Z MAZUR napisał(a):WITAM JAKA JEST U PANA CENA KOZAKA
WYSKOSC 90CM SCIANKA GLÓWNA 18 METROW 3 KUTLOWE?
PROSZE O OFERTE przy ilosci 20 sztuk NA piotr.kolosinski@wp.pl
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 160 gości