filet marynowany dobra cena

filet marynowany dobra cena

Postprzez Ditta » Czw Mar 15, 2018 2:13 pm

Witam. Mam do sprzedania 7 pojemników po 400 kg filet śledzia marynowany bez skóry, rozmiar 25-55. Cena jaką płaciłem w Norwegi to 2.2 euro, moja cena 5.5 netto do negocjacji. kontakt 663836012
Ditta

Re: filet marynowany dobra cena

Postprzez lax » Pią Mar 16, 2018 10:14 pm

Nie mów że zajebałeś z przetwórni gdzie robiłeś i to przywiozłeś??? 2.2 euro to 10 zł a ty za pól ceny sprzedajesz? kradzione nie tuczy ale można się najeść ...heheh Polak potrafi
lax

Postprzez Ditta1 » Pon Mar 19, 2018 9:19 am

Sprzedaje bo mi klient nie miał możliwości odebrać całego samochodu. Zastanów się i potem pisz. Sprzedaje z fakturą przez swoją firme w oryginalnych pojemnikach zapakowane po 400kg.
Ditta1

Postprzez lax » Śro Mar 21, 2018 6:51 am

to wyślij mu na palecie resztę 140 zł koszt dpd albo czymś a nie że się nie zmieściło- to trzeba było nie brać tyle albo jemu dać upust i dostarczyć na siłę na palecie-chyab że nie chciał brać. Chyba że jest tak jak mówisz na fakturę heheh bo dzinwie tu piszesz 2.2 euro a tu 5 zł -tak to wyglądało. Ile konserwantów w śledziu jest norweskim? Co tam dodają by stało to długo?
lax

Wróć do Sprzedam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 148 gości