kroczek karpia

kroczek karpia

Postprzez miki » Nie Mar 06, 2011 8:25 pm

witam
mam do sprzedania oklolo tony kroczka karpia. 3 / 4 sztuki na kg. kroczek zdrowy , hodowany na stawach zasilanych wodą źródlaną , karmiony zbożem, bez żadnej choroby na 100% , moje gospodarstwo znajduję się w województwie śląskim
kontakt 533695000
pozdrawiam
miki

Re: kroczek karpia

Postprzez Rybak1 » Wto Mar 08, 2011 7:46 pm

To zasilanie wodą źródlaną, to chwyt dla detalistów. jeżeli to prawda to dupaście nie rybak. Ale k błazeńska reklama
Rybak1

Postprzez miki » Śro Mar 09, 2011 5:25 pm

tak za to pan Rybak 1 pokazał na forum jak " prezentuje " się prawdziwy " rybak" jak odnosi się kulturą i poprawną polszczyzną ... taki jest polski rybak ? taka jest jego definicja? chama i prostaka?

mniejsza o ludzi płytkich i najwidoczniej mających jakieś kompleksy z osobowością.

oferta kroczka : z wód źródlanych i karmionych zbożem" nadal aktualna
miki

Postprzez Rybak 1 » Pią Mar 11, 2011 5:33 pm

Kolego problemy to masz może sam. Chów na wodzie źródlanej do pseudo chów. Wszyscy głupole tak reklamują swoje ryby, ale nie wśród rybaków, tylko wśród handlarzy. Jeżeli rzeczywiście bawisz się w chów na wodzie źródlanej to wyrazy współczucia i dla mnie nie jesteś rybakiem tylko popapranym amatorem i wybacz, że piszę to co myślę. Bez urazy
Rybak 1

Postprzez miki » Nie Mar 13, 2011 11:21 am

zadufany w sobie i swoim rybackim pochodzeniu "Rybaczku 1" (bez urazy) jakim ty jesteś rybakiem skoro nie wiesz jakie właściwości ma zasilanie stawów woda źródlana ? pierwszy przykład z brzegu : choroby ryb w stawach zasilanych rzeką a źródłem ... myślisz ze mam kilka hektarów stawików i się wypowiadam... zajrzyj do literatury ( jeżeli rzecz taka nie jest ci obca) a może ty jesteś rybaczkiem który obraca gigantycznymi ilościami ryb ale nie naszymi tylko rybami z Czech !!! taki z ciebie znawca tematu i środowiska a może środowiska handlarzy i pośredników których MY rybacy tak "lubimy i szanujemy" ... zastanawiam się po co tylko te twoje komentarz jaki maja przynieść ci cel ?( nie biorę pod uwagę twojej butności i megalomanii). W dalszej wymianie zdań nie znajduje najmniejszego sensu merytorycznego. ( bez urazy)
miki

Wróć do Sprzedam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 133 gości