Zgrzyzliwy napisał(a):Mariusz napisał(a):A powyższy post nie powinien być w dziale sprzedam?
Mariusz boli dupa?
Od czasu, kiedy mnie ugryzłeś?
Zgrzyzliwy napisał(a):Mariusz napisał(a):A powyższy post nie powinien być w dziale sprzedam?
Mariusz boli dupa?
Olega napisał(a):Dla mnie dopuszczalne byłoby uruchomienie 4000 PLN miesięcznie netto plus zakwaterowanie.
Ichtiolog nie ma sensu pracować za mniej.
Realista napisał(a):Olega napisał(a):Dla mnie dopuszczalne byłoby uruchomienie 4000 PLN miesięcznie netto plus zakwaterowanie.
Ichtiolog nie ma sensu pracować za mniej.
5000-6000 to ty zarobisz lekko w Wa-wie w gastro do tego wyżywienie w cenie. Ja za 4000 nie rusze się z miasta... Mimo że skończyłem Ichtiologie to wolę siedzieć w gastro.
AndrzejJ napisał(a):3000 zł na rekę plus premia od produkcji do ustalenia
AndrzejJ napisał(a):Powiedzmy że przyjmiesz ichtiologa z doświadczeniem, króry zwiększy Ci produkcję o 10-15t będzie warto?
Mariusz. napisał(a):Jako rybak mający trzy koncesję uważam że masz rację. Ichtiolodzy w dużych firmach produkcji ci nie zwiększą i zamiast zyskać tylko można stracić.
Gosc 48 napisał(a):Doświadczony napisał(a):Ok, ja zaczne to beda obozy pracy:
1. Goslawice
2. Rus
3. Knyszyn
4. Ekofarm
5. Swaderki
6. Bytów
Ktoś uzupełni listę? Z tymi miałem do czynienia
Dzięki. Jestem jeszcze ciekawy jak wyglada sytuacja z % za rybę jeśli ktoś w temacie proszę pisać z góry dziękuję wszystkim za informację.
Arek1234 napisał(a):gigus napisał(a):A co wy K...a gwarantujecie oprócz własnej samooceny - oczywiście wysokiej.
Większość z was "absolwentów" potrafi policzyć tylko ilość planktonu zjadanego przez sieję w ciągu roku przy temperaturze X.
Jeszcze nadgodziny (6 w mcu).
Nigdy nieobecności ("aaaaa... Basia mi zachorowała") i nigdy strat (no szkoda tych rybek, ale taka branża...)
Przy prawdziwej produkcji dla PIENIĘDZY i z wynikiem jak Ziobro=0.
Niestety PGRy zlikwidowali - a 99% z nich pochodzi i do nich podchodzi.
Moja córka potrafi to co potrzebne na stanowisku ichtiologa w wieku 14 lat.
Odpowiedzialność pełna - ale tylko polityczna, "zatrudnię się gdzie indziej" (po zwolnieniu odprawy sądy pray zasiłki etc.) .....NOOOOO!!!!! - nie udało się - taka branża (sprawozdanie z kwalifikacji ichtiologa)
Pokaż efekt - pieniążki tylko Mateusz z nosa wyciąga....
oooo! Widzę, że szambo znowu tutaj wywaliło ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 38 gości