Poszukuję do współpracy osób z pasją – właścicieli gospodarstw stawowych, rybaków i rolników, którzy chcą rozwinąć swoje gospodarstwa i skorzystać z funduszy dostępnych w ramach naboru programu Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa – Działanie 2.2 „Inwestycje i innowacje w akwakulturze”.
Pomagam w uzyskaniu dofinansowania na inwestycje ukierunkowane m.in. na zakup wyposażenia i technologii zwiększających efektywność produkcji, poprawę komfortu pracy i ochronę środowiska w gospodarstwach akwakultury.
Przykładowe inwestycje, moich klientów:
• silosy paszowe lub zbożowe
• systemy fotowoltaiczne i magazyny energii
• nowoczesne systemy napowietrzania i filtracji wody w stawach
• systemy monitoringu i automatycznego karmienia ryb
• modernizacja infrastruktury wodnej (zastawki, przepusty, rurociągi)
• systemy odzysku ciepła lub wody w gospodarstwach rybnych
Nie jestem kolejnym „sprzedawcą marzeń”. Sami w rodzinie prowadzimy gospodarstwo rybackie, dlatego wiem, z jakimi wyzwaniami i kosztami wiąże się jego prowadzenie.
Moja pomoc w przygotowaniu i złożeniu wniosku jest w większości finansowana ze środków Unii Europejskiej, dzięki czemu Twój wkład własny jest niewielki. Co więcej – jeśli wniosek nie otrzyma dofinansowania, nie ponosisz żadnych kosztów.
Skontaktuj się ze mną już dziś – porozmawiajmy o Twoich potrzebach, oceńmy realne szanse na uzyskanie wsparcia i zaplanujmy rozwój Twojego gospodarstwa.
Zostańmy w kontakcie.
Emilia Dec,
533 245 070
decemilka@gmail.com