Moderator: ekspert_PK
Mariusz napisał(a):Co prawda, jestem pewnie "sprawcą" tematu i moje zdanie już wyraziłem, ale zamiast pytać, proponuję zrobić analizę: co pozytywnego wnoszą posty pisane z konta "gościa", a ile po prostu jadu.
Osobiście nie rozumiem czemu ma służyć pisanie z tego konta, ale może ja po prostu ciemny jestem.
Mariusz napisał(a):Za to znasz jakieś inne forum, w którym można pisać nie mając konta?
Z duchem czasu napisał(a):Dodatkowe zajęcia z pilnowaniem podpisów i systemu identyfikacji pewnie wiąże sie z dodatkową pracą administracyjną, a za nią należy zapłacić. W związku z tym rodzi się pytanie, czy jako użytkownicy chcielibyśmy za dostęp do forum płacić.
RAS napisał(a):Patrząc na ta dyskusje każdy ma trochę racji. Dlatego osobiście proponuje aby obowiązkowej rejestracji podlegało Forum Rybaków (chociaż niekoniecznie pod własnym nazwiskiem, chyba ze ktoś chce) a części Kupię/Sprzedam i może Dam/Szukam Pracę można pisać na dotychczasowych zasadach, czyli bez rejestracji.
Jest tylko jeden warunek-w sposób istotny zwiększy się liczba Administratorów/Moderatorów.
Juz obecnie jedna osoba to za mało! Nie winie obecnego administratora,to tez człowiek i pewnie ma inne sprawy na głowie ale jak pokazuje życie przydałby się ktoś częściej edytujący posty. Ludzi myślących inaczej np. nasz forumowy dyżurny "miszcz" mowy polskiej ciągle krytykujący innych niż on handlarzy/wytwórców sieci "sprytnie" piszący posty z innym nickiem nie brakuje.Poza tym jest sporo pracy do wykonania typy edytuj, scal posty itp.
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 73 gości