Nasi Rybacy

Moderator: ekspert_PK

Nasi Rybacy

Postprzez gość » Pon Lip 16, 2012 8:27 am

Witam
Chciałbym usłyszeć waszą opinię na temat projektu ,,Nasi Rybacy'' bo jak dla mnie rewelacyjny, szkoda tylko że na Ogólnopolskim Dniu Rybaka przeszedł trochę niezauważony?
gość

Re: Nasi Rybacy

Postprzez Gość » Pon Lip 16, 2012 9:26 am

Ale na którym Ogólnopolskim Dniu Rybaka? 29.06 u Pana Suchanowskiego organizowanym przez ZPR?
Gość

Postprzez Gość » Pon Lip 16, 2012 10:09 am

Gość napisał(a):Ale na którym Ogólnopolskim Dniu Rybaka? 29.06 u Pana Suchanowskiego organizowanym przez ZPR?

Ruda Różaniecka 14-15.07.2012
Gość

Postprzez Stawiarz » Pon Lip 16, 2012 10:15 am

To już mamy odpowiedź - dwa Ogólnopolskie Dni Rybaka? Kto by się nie pogubił? To nie dziwne, że ci "Nasi Rybacy" się zgubili w tym wszystkim!
Stawiarz

Postprzez rybak z mazur » Pon Lip 16, 2012 12:31 pm

dzin rybaka byl tez w mikołajkach.... super imprezka polecam za rok
rybak z mazur

Postprzez maniek » Pon Lip 16, 2012 12:43 pm

ale o co chodzi z akcją Nasi Rybacy? Na czym ma to polegać? Kto to wymiślił i kto będzie realizował?
maniek

Postprzez Gość » Pon Lip 16, 2012 1:45 pm

Stawiarz napisał(a):To już mamy odpowiedź - dwa Ogólnopolskie Dni Rybaka? Kto by się nie pogubił? To nie dziwne, że ci "Nasi Rybacy" się zgubili w tym wszystkim!

No cóż, jeśli przy dwóch już się gubimy, to może jakąś jogę należałoby poćwiczyć.
Gość

Postprzez gość » Pon Lip 16, 2012 6:07 pm

Prawdziwi ,,Nasi Rybacy,, robią swoje i nie tylko nie mają czasu na takie imprezy ale mają je ,,dokładnie tam,,.
gość

Postprzez maxxx » Pon Lip 16, 2012 8:37 pm

Tak o tym świecie św.piotra patrona rybaków nie wielu pamięta.Naprawdę warto je propagować by nasz prastary zawód nie był zapomniany w następnych pokoleniach.
maxxx

Postprzez piotr duży » Pon Lip 16, 2012 9:05 pm

maxx nic nie piszesz o dniu kłusownika może warto też uchwalić takie święto było by wesoło bo co drugi rybak prowadzi gospodarkę rabunkową
piotr duży

Postprzez GOŚĆ » Wto Lip 17, 2012 8:34 am

Nie wiem ja byłem tylko na dniu rybaka, a nie na konferencji jak to mylnie piszą. Nasi rybacy to wspaniały projekt warto go wdrożyć. Wymaga oczywiście weryfikacji przez samo życie. Zapowiada się rewelacyjnie.
GOŚĆ

Postprzez gość » Wto Lip 17, 2012 8:48 am

GOŚĆ napisał(a):Nie wiem ja byłem tylko na dniu rybaka, a nie na konferencji jak to mylnie piszą. Nasi rybacy to wspaniały projekt warto go wdrożyć. Wymaga oczywiście weryfikacji przez samo życie. Zapowiada się rewelacyjnie.

http://www.ptryb.pl/2012/07/17/ogolnopo ... -bastylii/
gość

Postprzez GOŚĆ » Śro Lip 18, 2012 9:24 am

Nasi rybacy czy ten projekt ma szansę przetrwać?
GOŚĆ

Postprzez gość 0000 » Czw Lip 19, 2012 11:50 am

teraz to nie rybacy zjmują śie odłowami dorwała śie chołota i tylko chodzi o kasę odłowić wyrwać co śię da i zostawić puste zbiorniki tak jest w lubuskim
gość 0000

Wróć do Forum Rybaków

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 79 gości