zbiorniki do przewozu ryb

Moderator: ekspert_PK

zbiorniki do przewozu ryb

Postprzez romero_67 » Wto Paź 30, 2012 1:59 pm

Witam! Czy może ktoś z kolegów podać mi namiary na producentów zbiorników do przewozu ryb. Do sdk oczywiście mam. Chcę porównać jak to tygląda cenowo bo sdk ma b.wysokie ceny.
pozdrawiam
romero_67

Re: zbiorniki do przewozu ryb

Postprzez HENIEK » Wto Paź 30, 2012 8:39 pm

przedzwoń do gregortrade.pl 530 923 068
HENIEK

Postprzez romero_67 » Śro Paź 31, 2012 9:03 am

dzięki za info
romero_67

Postprzez Gość » Sob Lis 03, 2012 7:06 am

tylko prosze nie kupuj klejonych i nie słuchaj ze nie pekną tylko laminat bierz dobrze ci radze
Gość

Postprzez arti » Nie Lis 04, 2012 12:50 am

sdk fakt droga poszukaj w google wloskie firma "poloplast" oraz czeskie firma "ekory" wiekszos polskich samorobek to gowno odpusc sobie klejony laminat

mozesz zrobic metalowy albo tanio kupisz auto cysterne po mleku i se wlazy dorobisz

najtaniej na krotkie dystanse sie sprawdza, nawet w mroz, zwykly mauser 1100 litrow w metalowym koszu z wyceta dziura ale to tak do 500kg botrzeba recznie wywalac ale biceps rosnie

albo polowac na uzywany
arti

Postprzez Dariusz Jopek » Nie Lis 04, 2012 1:34 pm

Heniek, daj spokój z tą firmą, chyba naganiasz. Ją w zeszłym roku chciałem od tej firmy kupić zbiorniki, gość chciał zaliczkę 30%, dziwnym trafem wycofał się z transakcji jak chciałem obejrzeć co produkuje i wpłacić zaliczkę osobiście. Przestał po prostu odbierać moje telefony. Dla mni takie postępowanie jest bynajmniej dziwne. Pozdrawiam, D.J.
Dariusz Jopek

Postprzez HENIEK » Pon Lis 05, 2012 7:55 am

Darek nie naganiam ! tylko skoro mamy forum to odnoszę wrażenie że po to by dzielić się na nim różnymi wiadomościami opiniami i to tymi złymi jak i dobrymi. O firmach produktach dobrych dla nas rybaków,Ja kupowałem u nich i kupuję różne zbiorniki i inne duperele i jestem zadowolony z powodu stosunku cena - jakość , mniej zadowolony z powodu czasu oczekiwania, w takie zachowanie które opisujesz trudno mi uwierzyć bo jak nie mieli miejsca na produkcji to po prostu odsyłali na późniejszy termin, na brak zamówień nie narzekają robią dużo na Europę zwłaszcza zbiorniki do przewozu ryb z bardzo dobrą izolacją termiczna, chwalę to co dobre ganie to co złe ale świat światem.....
pozdrawiam Heniek
HENIEK

Postprzez POLYNEA » Śro Lut 03, 2016 1:26 pm

producent z laminatu www.polynea.pl
POLYNEA

Wróć do Forum Rybaków

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 53 gości