Urzadzenie do uśmiercania ryb

Moderator: ekspert_PK

Urzadzenie do uśmiercania ryb

Postprzez Wiealaw1234 » Nie Paź 13, 2019 8:05 pm

Witam poszkuje urzadzenia do elektrycznrgo usypiania ryb które chcę wykożystywać przy sprzedaży detalicznej.Może ktoś z kolegów posiada namiary na firmę która produkuje coś takiego.
Wiealaw1234

Re:Urządzenie do ogłuszania ryb

Postprzez Pistaczek » Pon Paź 14, 2019 11:43 am

Polecam firmę KOMA z Zielonej Góry dokładnie Świdnica.Urządzenie zakupiłem w lipcu pracuje codziennie jest wszystko OK. Firma zapewnia serwis.
Pistaczek

Re: Urzadzenie do uśmiercania ryb

Postprzez Wiealaw1234 » Pon Paź 14, 2019 5:38 pm

Dzięki za informację mój telefon 605 405 889 jak możesz się skontaktować ze mną to chciałbym porozmawiać o urzadzenieniu
Wiealaw1234

Re: Re:Urządzenie do ogłuszania ryb

Postprzez Gość » Wto Paź 15, 2019 9:39 am

Pistaczek napisał(a):Polecam firmę KOMA z Zielonej Góry dokładnie Świdnica.Urządzenie zakupiłem w lipcu pracuje codziennie jest wszystko OK. Firma zapewnia serwis.

Ale co? Ogłuszasz ryby urządzeniem do ogłuszania bydła STZ-2?
Gość

Postprzez Pistaczek » Wto Paź 15, 2019 1:27 pm

Proszę zadzwonić urządzenia do ogłuszania ryb robią na zamówienie.
Pistaczek

Postprzez Gość » Wto Paź 15, 2019 3:04 pm

Pistaczek napisał(a):Proszę zadzwonić urządzenia do ogłuszania ryb robią na zamówienie.

Do ogłuszania ryb prądem stałym. Czy do uśmiercania ryb? Czy urządzenie elektryczne, którym się posługujesz uśmierca ryby?
Gość

Postprzez Pistaczek » Śro Paź 16, 2019 6:50 am

Czytaj ze zrozumieniem.
Pistaczek

Postprzez Gość » Śro Paź 16, 2019 12:54 pm

Gość napisał(a):
Pistaczek napisał(a):Proszę zadzwonić urządzenia do ogłuszania ryb robią na zamówienie.

Do ogłuszania ryb prądem stałym. Czy do uśmiercania ryb? Czy urządzenie elektryczne, którym się posługujesz uśmierca ryby?

To Ty czytaj ze zrozumieniem. Wiesław1234 poszukuje urządzenia do "usypiania ryb" co potocznie oznacza uśmiercanie, a Ty mu podajesz namiary na producenta urządzeń do ogłuszania.
Gość

Wróć do Forum Rybaków

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 80 gości