Moderator: ekspert_PK
Jak w stawie jest woda to najprościej jest od strony wody zasypać drobnymi trocinami. A jak staw jest opuszczony. Wcisnąć piankę taką jak do osadzania drzwi. Pozdrawiam Sławek.Rolnik napisał(a):Witajcie. Mam problem z betonowym mnichem, który od mrozu jest spękany i szczelinami sączy się woda. Czy jest możliwość uszczelnienia w jakiś sposób gdy staw jest pełny? Jakieś wynalazki, które można wtłoczyć w pęknięcia i szybko zaschną? Pomocy 🙂
Rolnik napisał(a):Witajcie. Mam problem z betonowym mnichem, który od mrozu jest spękany i szczelinami sączy się woda. Czy jest możliwość uszczelnienia w jakiś sposób gdy staw jest pełny? Jakieś wynalazki, które można wtłoczyć w pęknięcia i szybko zaschną? Pomocy 🙂
Rolnik napisał(a):Witajcie. Mam problem z betonowym mnichem, który od mrozu jest spękany i szczelinami sączy się woda. Czy jest możliwość uszczelnienia w jakiś sposób gdy staw jest pełny? Jakieś wynalazki, które można wtłoczyć w pęknięcia i szybko zaschną? Pomocy 🙂
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 74 gości