ostatnie karpie na rynku ?

Moderator: ekspert_PK

ostatnie karpie na rynku ?

Postprzez kapka » Czw Gru 02, 2010 8:06 pm

Śledzę od pewnego czasu oferty sprzedaży karpia handlowego.
Coraz mniej ofert z ceną poniżej 9.00 zł za kg. Jedna z ostatnich to ta http://allegro.onet.pl/karp-krolewski-z ... 53177.html
Nie wiem co o niej myśleć ?
W tamtym roku karpii zabrakło od 23.12. W tym roku stawiam, że zabraknie już 21.12 pod wieczór.
kapka

Re: ostatnie karpie na rynku ?

Postprzez Gość » Czw Gru 02, 2010 8:44 pm

8zł-8.50 można bez problemu kupic
Gość

Postprzez GOBIO » Pią Gru 03, 2010 7:27 am

Odwiedziłem Allegro i stwierdziłem ze do Królewskiego mu daleko.Ale do oczka wodnego może być.
GOBIO

Miejscowość: Polska

Postprzez kapka » Pią Gru 03, 2010 9:45 am

Sprzedawca z allegro jest nawet uczciwy. Zamieścił zdjęcie tego co faktycznie sprzedaje. Znam przypadki, że samochód jechał 400 km w jedną stronę po super karpia, jak zachwalal sprzedawca, a tam na miejscu "dziurawa 70 dkg-ka", drugi sprzedawca sam dostarczył ryby do kupującego, zanim kupujący się połapał karp podobnej jakości jak poprzedni już pływał w magazynie pomieszany jego ładną handlówką.
kapka

Postprzez r33 » Pią Gru 03, 2010 5:55 pm

przez kapka » Pt gru 03, 2010 8:45 am

Sprzedawca z allegro jest nawet uczciwy. Zamieścił zdjęcie tego co faktycznie sprzedaje. Znam przypadki, że samochód jechał 400 km w jedną stronę po super karpia, jak zachwalal sprzedawca, a tam na miejscu "dziurawa 70 dkg-ka", drugi sprzedawca sam dostarczył ryby do kupującego, zanim kupujący się połapał karp podobnej jakości jak poprzedni już pływał w magazynie pomieszany jego ładną handlówką.

i zanim kupujacy się połapał miał w magazynie KHV pomieszany z jego ładną handlówką.
r33

Wróć do Forum Rybaków

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 125 gości