Moderator: ekspert_PK
opłat wprowadzić nie możesz jedynie poprosić myśliwych żeby nie oszczędzali czapli i kormorana będąc na twoim obrębie. Jeżeli pomimo nie wyrażenia twojej zgody myśliwi wchodzą na terem stawów to informujesz policję o obecności uzbrojonych w broń palną ludzi na twoim terenie.ohar napisał(a):Jak koledzy mają rozwiązaną sprawę wstępu myśliwych na stawy? (Chodzi mi o praktyką a nie poradę prawną). Czy ktoś już wprowadził opłaty za wejcie?
Krzysiek napisał(a):koledzy myśliwy może wchodzić na tereny prywatne i tereny objete terenem hodowlanym wiem bo sam mam stawy i jestem myśliwym a jak ktos tego nie wie to niech sobie poczyta z tego co wiem to tylko nie moze wejsc na teren ogrodzony ale jak rolnik mu powie ze nie moze wejsc na jego pole zasiane np kukurydza to sie myli bo mysliwy moze i nie musi miec zadnego pozwolenia a tak po za tym zastanowcie sie czy warto gonićmysliwych raz ze ci stawow pilnuja a po drugie jak bedziesz miec kaczki i inne zwierzatka np pizmaki wydry to sie bedziesz prosic ze by ci mysliwi przestrzelali bo sam nic nie zdziałasz
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 96 gości