Moderator: ekspert_PK
Drobny rybak napisał(a):Ja sprzedaję sobie drobne 2 tony na bazarku po 15 zeta i mam w głębokim poważaniu wasze RRW i covidy
Gość napisał(a):Drobny rybak napisał(a):Ja sprzedaję sobie drobne 2 tony na bazarku po 15 zeta i mam w głębokim poważaniu wasze RRW i covidy
.... i zarabiasz więcej jak niejedno 300 ha gospodarstwo z hodowli karpia. To jest paradoks różnych dopłat, rekompensat, odszkodowań. Znam takiego jednego co kupuje po 8 zeta 12 ton i sprzedaje po 15. Zarabia w 2 tyg. na czysto 60 tyś i śmieje się z hodowców.
Gość napisał(a):Znam 300 ha gospodarstwa które mają niezły obrót ale dochód zerowy, szczególnie w 2019 roku w którym bezradność cenowa tzw. organizatorów rynku karpi dorównywała ich ich bufonadzie.
Jan Czerwiec napisał(a):Kiedy ARiMR opublikuje wreszcie liste rankingowa . W departamencie rybactwa NIKT nie odbiera telefonów. Czy tam w ogóle pracują. Przed pisem to było nie do pomyslenia .....
Jan Czerwiec napisał(a):Jasiu te nie wiesz o czem piszesz. Ja pytam o listę rankingową. Nie jesteś w temacie nie pisz głupot. Następny pisowiec
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 128 gości