Moderator: ekspert_PK
synus1 napisał(a):Jaką koledzy przewidują cenę za materiałzarybieniowy?
Ryba99 napisał(a):Nie kupisz kroczka po 10 -11 zł zapomnij, chyba że mixowany lub importowany.
Ryba99 napisał(a):Nie kupisz kroczka po 10 -11 zł zapomnij, chyba że mixowany lub importowany.
Gość napisał(a):Ryba99 napisał(a):Nie kupisz kroczka po 10 -11 zł zapomnij, chyba że mixowany lub importowany.
.... a co, importowany kroczek jest zły? Przynajmniej legalny zakup i nie podkładany pod własną produkcję. Mam ofertę zakupu z Czech i mocno się nad nią zastanawiam.
Ryba99 napisał(a):Gość napisał(a):Ryba99 napisał(a):Nie kupisz kroczka po 10 -11 zł zapomnij, chyba że mixowany lub importowany.
.... a co, importowany kroczek jest zły? Przynajmniej legalny zakup i nie podkładany pod własną produkcję. Mam ofertę zakupu z Czech i mocno się nad nią zastanawiam.
Czy on jest legalny to mnie nie obchodzi bardziej mnie interesuje czy mi w sierpniu nie poleci. Ja się z importu i mixow wyleczyłem kupuje od ludzi którzy nie mieszają obsad. Tegoroczny system zarybienia pancernym wylęgiem Czeskim pokazał co jest warty i jak dużo mamy w sprzedaży narybku.
synus1 napisał(a):Kupuje kroczka z Czech, wpuszczam na płuczki i sprzedaję jako własny. Ryba kilka razy ruszona i za dwa tygodnie po wodzie pływają,, kwiatki " To jest trochę słabe. Import wcale nie musi być gorszy od krajówki tylko ilość manipulacji wpływa negatywnie. Co do ceny to miejmy nadzieje że nie będzie wielkiej przepaści.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 99 gości