Moderator: ekspert_PK
Wero napisał(a):A ile trzeba dać za 2-letniego 30-40cm
Wero napisał(a):Wero napisał(a):A ile trzeba dać za 2-letniego 30-40cm
Chciałam dać zadatek na tego sandacza, sprzedający chce 50zł/kg, czy to nie za dużo?
Gość pisze że narybek 50-75
Gość? napisał(a):Sandacz 40 cm 1 kg? Chyba cię pogięło. Pewnie za dużo zadajesz się z wędkarzami.
Gość? napisał(a):Ooo przepraszam, z Wikipedią nie śmiem się równać.
Ale tak zupełnie przy okazji, słyszałeś coś o współczynniku kondycji? Ktoś kiedyś ci powiedział, że masa ryby rośnie w proporcji trzeciej potęgi jej długości? Nie??? A to przepraszam, bo jakieś szkoły kiedyś kończyłem. Wikipedii wtedy nie było, o nierządnica teraz sobie uświadamiam, że nawet Internetu wtedy nie było.
Oczywiście podpisałbym się inaczej, gdyby system mi pozwolił, Niestety jestem w arabskim kraju i strona nie pozwala mi się zalogować.
Gość? napisał(a):Nie widziałem, ale chętnie zobaczę. Bardzo poproszę o zdjęcie takiego. Najlepiej tutaj jako link albo wklejony obraz. Bo pewnie więcej jest takich niedowiarków jak ja.
Gość? napisał(a):Sandacz 40 cm 1 kg? Chyba cię pogięło. Pewnie za dużo zadajesz się z wędkarzami.
www napisał(a):Gość? napisał(a):Sandacz 40 cm 1 kg? Chyba cię pogięło. Pewnie za dużo zadajesz się z wędkarzami.
oczywiście że 40 cm w dobrych warunkach będzie ważył 1kg
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 112 gości