Emerytura ze Zrzeszenia Prywatnych Producentów Ryb

Moderator: ekspert_PK

Emerytura ze Zrzeszenia Prywatnych Producentów Ryb

Postprzez Gość » Wto Sty 14, 2025 7:41 pm

Dobry wieczór, czy jest tu ktoś, kto pracował w Zrzeszeniu Prywatnych Producentów Ryb (działało do przełomy lat 80-90tych). Szukam archiwum tego zrzeszenia w kontekście starania o emeryturę i dokumenty do ZUS. Czy ktoś coś wie na ten temat?
Gość

Re: Emerytura ze Zrzeszenia Prywatnych Producentów Ryb

Postprzez www » Nie Sty 19, 2025 8:19 pm

Gość napisał(a):Dobry wieczór, czy jest tu ktoś, kto pracował w Zrzeszeniu Prywatnych Producentów Ryb (działało do przełomy lat 80-90tych). Szukam archiwum tego zrzeszenia w kontekście starania o emeryturę i dokumenty do ZUS. Czy ktoś coś wie na ten temat?

z jakiego rejonu kraju jestaś? znam faceta który pracował z okolic radomia.

Postprzez www » Pon Sty 20, 2025 6:57 pm

www napisał(a):
Gość napisał(a):Dobry wieczór, czy jest tu ktoś, kto pracował w Zrzeszeniu Prywatnych Producentów Ryb (działało do przełomy lat 80-90tych). Szukam archiwum tego zrzeszenia w kontekście starania o emeryturę i dokumenty do ZUS. Czy ktoś coś wie na ten temat?

z jakiego rejonu kraju jestaś? znam faceta który pracował z okolic radomia.

tzn. był prezesem.

Postprzez Gość » Wto Sty 21, 2025 1:28 pm

Pracowałem w Łódzkiem, ale umowę miałem z Krajowego biura w latach 88-91. A jakiś kontakt?
Gość

Postprzez www » Nie Sty 26, 2025 6:59 pm

Gość napisał(a):Pracowałem w Łódzkiem, ale umowę miałem z Krajowego biura w latach 88-91. A jakiś kontakt?

698477939 dam panu namiar może coś pomoże.

Wróć do Forum Rybaków

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 48 gości