Moderator: ekspert_PK
Gość napisał(a):Oglądaliśmy ten program wszyscy , to już historia ,stało się , trudno , każdy ma wolność wypowiedzi , tym smutnym wątkiem kończy się pewna epoka , urywające się telefony , ;czy to zarazliwe , czy pan też to ma , itd. Lipa ja już za wiele nie sprzedam , oby koledzy nie polegli. Szkoda że pani Jaworowicz nie puściła programu 15 grudnia to byłaby optymalna pora. Pozdrawiam Pana Karpia cytując słowa pewnej piosenki ; To już jest koniec nie ma już nic , jesteśmy wolni możemy iść ...... . Tylko dokąd ? .................... . Pozdrawiam.
Gość napisał(a):Oglądaliśmy ten program wszyscy , to już historia ,stało się , trudno , każdy ma wolność wypowiedzi , tym smutnym wątkiem kończy się pewna epoka , urywające się telefony , ;czy to zarazliwe , czy pan też to ma , itd. Lipa ja już za wiele nie sprzedam , oby koledzy nie polegli. Szkoda że pani Jaworowicz nie puściła programu 15 grudnia to byłaby optymalna pora. Pozdrawiam Pana Karpia cytując słowa pewnej piosenki ; To już jest koniec nie ma już nic , jesteśmy wolni możemy iść ...... . Tylko dokąd ? .................... . Pozdrawiam.
Klub Gaja napisał(a):Panowie Rybacy, błagam Was, nie kończcie hodowac karpi, nasze dobre życie zależy od waszej produkcji i od masowej sprzedaży w grudniu, kiedy to pilnujemy humaniternego traktowania żywych karpi. Wtedy mamy najwięcej pracy, najwięcej nas widać w mediach i potem łatwo znależć sponsorów do innych projektów. Jeśli tak pójdzie dalej jak czytam, to niedługo z powodu bałaganu w rybactwie, puścicie mnie w skarpetkach, bo nie będzie karpia w sklepach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nowy napisał(a):Co się dzieje w sprawie Andrzeja Armacińskiego? Są jakieś efekty tych audycji-interwencji telewizyjnych.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 37 gości