Jeszcze żywy karp

Moderator: ekspert_PK

Jeszcze żywy karp

Postprzez Klub Gaja » Sob Gru 03, 2011 8:52 pm

Szanowni Hodowcy,
Apeluję do najbardziej wrażliwych hodowców - przyłączcie się do naszej akcji - http://www.klubgaja.pl/zwierzeta/karpie/ . Napiszemy też do wielu z Was osobiście. Wierzymy, że przejdziecie na właściwa stronę, że okażecie karpiom swoje rybackie serce...
Klub Gaja

Re: Jeszcze żywy karp

Postprzez TVG » Nie Gru 04, 2011 6:47 pm

No, na mnie działalność Klubu Geja robi wrażenie!
TVG

Postprzez Gość » Nie Gru 04, 2011 6:55 pm

Nudaaaaa......
Ile już lat walczycie z karpiem, 10 ?
Ciężko o nowe pomysły. Słyszałem, że tubylcy gwałcą gibony, a Różczka zajada się sushi z męczonego tuńczyka.
Może to powinno was zainteresować ?
Gość

Postprzez Gość » Pon Gru 05, 2011 8:31 am

ja mam pomysl może odkupicie całą produkcje karpia w Polsce i po problemie taki łatwy sposób a wy wymyslacie cuda na kiju.
Gość

Postprzez Klub Gaja » Pon Gru 05, 2011 4:03 pm

20 grudnia wręczymy petycję Ministrowi Rolnictwa, żeby wreszcie zakazał męczenia karpi i wprowadził zakaz sprzedaży żywych karpi. Mozecie się zżymać, a i tak doprowadzimy do tego.
Klub Gaja

Postprzez tuny70 » Pon Gru 05, 2011 6:21 pm

Zamiast ministrowi głowę zawracać pomyślcie raczej jak życia hodowcom nie utrudniać. Inaczej to na następne święta dzięki Wam na Wigilii królować będą paluszki rybne, bigos , golonka oraz indyk...
tuny70

Postprzez Stawiarz » Pon Gru 05, 2011 8:14 pm

Rybacy, czy uważacie, że należy przeciwstawiać się tym prozwierzęcym akcjom?
Stawiarz

Postprzez rybak z mazowsza » Wto Gru 06, 2011 12:15 pm

..... jednocześnie ładując, rozwożąc i sprzedając karpia. Musimy to przyznać że w czasie gdy jesteśmy atakowani (końcówka grudnia) znajdujemy się w stanie bezbronności. Gdyby to był inny termin to sam chętnie wybrałbym się na taką akcję ale najbliższe dni muszę przyjąć ciasy na klatę i wytrzymać.
rybak z mazowsza

Postprzez Gość » Wto Gru 06, 2011 1:12 pm

"Gejowcy" jak i cała reszta tzw "zielonych" traktowana jest przez zdecydowaną większość społeczeństwa jak normalni inaczej.
Widzieliście wyraz twarzy "towarzyszki zielonej" jak spuściła się na linie na wiecu Tuska ?
Nie wyglądała na zdrową.
Gość

Postprzez gość » Wto Gru 06, 2011 3:34 pm

Gość napisał(a):"Gejowcy" jak i cała reszta tzw "zielonych" traktowana jest przez zdecydowaną większość społeczeństwa jak normalni inaczej.
Widzieliście wyraz twarzy "towarzyszki zielonej" jak spuściła się na linie na wiecu Tuska ?
Nie wyglądała na zdrową.

to skutki żarcia sałaty z upraw hydroponicznych i nafaszerowanych antybiotykiem hodowlanych łososi ,,humanitarnie,, zabitych w skrzyni duszącej.
gość

Postprzez Gość » Wto Gru 06, 2011 7:35 pm

oni zwyczajnie czekają na wpłatę kasy na konta. Po prostu nic w życiu im nie wyszło więc próbują Nas szantażować chcąc uzyskać z tego jakieś profity. Zwykli nieudacznicy i tyle.
Gość

Postprzez GOBIO » Wto Gru 06, 2011 8:04 pm

Klub Gaja napisał(a):Szanowni Hodowcy,
Apeluję do najbardziej wrażliwych hodowców - przyłączcie się do naszej akcji - http://www.klubgaja.pl/zwierzeta/karpie/ . Napiszemy też do wielu z Was osobiście. Wierzymy, że przejdziecie na właściwa stronę, że okażecie karpiom swoje rybackie serce...

Chciałem zignorować ten post,Ale jak rybacy zainteresowali się nim to też coś napiszę .Od prawie trzydziestu lat okazuję serce
dla KARPI.Dmucham i chucham na nie ,stwarzam najlepsze warunki jakie mogę żeby rybką było dobrze w stawie Po trzech sezonach rybka się czasami odwdzięcza, daje ładną wydajność i czeka w magazynach w czystej natlenionej wodzie
na zakończenie żywota na Wigilijnym stole.Na to jak sprzedają Karpia ja i inni rybacy nie mamy żadnego wpływu.I serce mnie boli jak widzę na targu czy w sklepie stłoczone bez możliwości ruchu , w mętnej wodzie Karpie.
GOBIO

Miejscowość: Polska

Postprzez Gość » Śro Gru 07, 2011 7:32 am

dlaczego admin. kasuje posty czyżby nie chcial narazac sie nieudacznikom a polowa z nich bije konia to jest dobrze!!!!!!
Gość

Postprzez Ekolog » Śro Gru 07, 2011 8:33 am

Też uważam, że niepotrzebnie kasuje. Piękne sobie Panowie wystawiacie świadectwo.
Ekolog

Postprzez Gość » Śro Gru 07, 2011 8:56 am

Świadectwo nastawienia do "towarzyszy zielonych" wystawi już niedługo społeczeństwo, po drastycznych podwyżkach energii spowodowanych podpisaniem pakietu klimatycznego.
Gość

Następna

Wróć do Forum Rybaków

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 71 gości