Moderator: ekspert_PK
bruno napisał(a):ja nie byłem dotąd dostawcą do hipermarkatów bo jestem ryczałtowcem ale w tym roku mam zakontraktowane ze spółką dostawy do dwóch sklepów Tesco i do jednego sklepu Kaufand. Mam nadzieję że dotrzymają słowa.
bruno napisał(a):ja nie byłem dotąd dostawcą do hipermarkatów bo jestem ryczałtowcem ale w tym roku mam zakontraktowane ze spółką dostawy do dwóch sklepów Tesco i do jednego sklepu Kaufand. Mam nadzieję że dotrzymają słowa.
Hodowca Karpia napisał(a):Panowie, jestem producentem Karpia od 20 lat.
Dostarczałem Karpia do jednej z sieci supermarketów, byłem stałym dostawcą karpia na święta, praktycznie na każde zawołanie. W tym roku nie zamówili ode mnie nawet 1 kg....
Gość napisał(a):Hodowca Karpia napisał(a):Panowie, jestem producentem Karpia od 20 lat.
Dostarczałem Karpia do jednej z sieci supermarketów, byłem stałym dostawcą karpia na święta, praktycznie na każde zawołanie. W tym roku nie zamówili ode mnie nawet 1 kg....
Podobno za namową Makłowicza, Tesco postawiło w tym roku na "kartofla" jako danie główne na wigilijnym stole :)
olo napisał(a):To specjaliści od sprzedaży pangi, łososia i pstrąga będą szukać szkodliwych substancji w karpiach - Ty kolego już raczej daj sobie z tym spokój.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 50 gości