Najlepsza część Crasha Bandicoota

Najlepsza część Crasha Bandicoota

Postprzez Morlivnar » Pon Cze 16, 2025 2:39 pm

Uważam, że jest to pierwsza część trylogii, ponieważ od niej zaczęła się historia stawania się postacią taką jak Crash Bandicoot. Podobała mi się fabuła, która polegała na cierpliwym przechodzeniu przez każdą lokację, aby spotkać głównego złoczyńcę. Która część Crash Bandicoot jest Twoim zdaniem najlepsza? Dlaczego masz takie zdanie?
Morlivnar

Re: Najlepsza część Crasha Bandicoota

Postprzez DantorD » Pon Cze 16, 2025 2:55 pm

Osobiście najbardziej lubię ostatnią część trylogii. Owszem, pierwsza jest pełna ważnych punktów fabularnych, ale brakuje jej dodatkowych elementów jak w trzeciej części. Jeszcze wczoraj czytałem recenzję crashgamblers https://crashgamblers.pl/ o grach z serii crash i przypomniałem sobie jak po każdej walce z bossem dostawałem dodatkowe bonusy w postaci podwójnego skoku czy owocowej bazooki, dzięki której mogłem zestrzelić skrzynie czy NPC z dużej odległości bez szkody dla mojej postaci. Zwłaszcza, że jest dolne pomieszczenie z dodatkowymi poziomami, z czym nie spotkałem się w poprzednich odsłonach. Dla mnie to świetny sposób na jak najdłuższe granie w moją ulubioną grę.
DantorD

Wróć do Sprzedam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 54 gości