Narybek pstrąga

Narybek pstrąga

Postprzez Gość » Czw Gru 09, 2010 4:43 pm

Sprzedam narybek pstrąga 5 - 10 gr sztuka.
Gość

Re: Narybek pstrąga

Postprzez sfinxs » Czw Gru 09, 2010 5:26 pm

witam interesuje mnie 50 tys sztuk tel 663766635
sfinxs

Postprzez Gość » Pią Gru 17, 2010 8:59 pm

Przepraszam kolego Sfinx , że nie dałem odp. ponieważ znajomy zakupił całą partię , ale jeśli będziesz jeszcze zainteresowany to za ok 4-5 tyg. będę miał kolejną partię ryby od kilku do kilkunastu gram. Poinformuję cię pierwszego. Pozdrawiam.
Gość

Postprzez Gość » Sob Gru 18, 2010 10:07 pm

Super inteligentna odpowiedz , gratuluję błyskotliwości języka , no i cieszę się że nie współpracuję z takim prostakiem. Pozdrawiam.
Gość

Postprzez monsoon » Nie Sty 09, 2011 10:24 pm

jestem zainteresowany tel.500175405
monsoon

Re: kupie narybek

Postprzez majka » Pon Sty 31, 2011 6:19 pm

Gość napisał(a) :
> Sprzedam narybek pstrąga 5 - 10 gr sztuka.
majka

Postprzez sfinxs » Sob Lut 05, 2011 10:09 pm

witam interesuje mnie 60 tys sztuk odpowiedz konkretnie czy juz sa czy nie
sfinxs

Postprzez Gość » Nie Lut 06, 2011 12:06 am

Witam kolegę SFINXSA , nie myślałem że kolega jeszcze będzie zainteresowany, ale do rzeczy obecnie mam sporo 1 gramówki , ponieważ robię dobry materiał w zamkniętych obiegach sprzedaję rybkę na bieżąco , na marca nie ma problem . I naprawdę przepraszam za tamto ogłoszenie.
A tak konkretnie to robimy w tym samym fachu................................................ .
Gość

Postprzez pstrąg » Nie Lut 06, 2011 1:03 pm

jak robisz pstrąga w zamkniętych obiegach to powinieneś sprzedawać ryby tylko powyżej 10 gram !!!!
każda mniejsza ryba zakupiona u ciebie i wpuszczona na wodę rzeczną , zródlaną
(tzn wodę w której wystepuje częste zmętnienie!!! różnica tlenu i temp. w ciągu 24h)
40-50% obsady takiej gramówki ginie !!!! normalna sprawa !!! ryby z zamkniętego obiegu nie powinny trafiać do żadnych rzek bo nic z takich zarybień nie ma !
pstrąg

Postprzez Gość » Nie Lut 06, 2011 8:43 pm

A kto zarybia rzeki tęczakiem ? Produkuje materiał obsadowy , nie zarybieniowy . A tak w ogóle to skąd kolega ma takie dane odnośnie zarybień rzek i przeżywalności i w jaki sposób kolega określił stopień przeżywalności z takich zarybień. Poza tym nie będę polemizował z człowiekiem który podpisuje się Pstrąg , bo fachowcy wiedzą najlepiej..... .
Gość

Postprzez edi » Pon Lut 07, 2011 9:05 am

zarybiają tęczakiem
edi

Postprzez sfinxs » Nie Lut 27, 2011 10:11 pm

witam czy jest juz ten narybek
sfinxs

Postprzez r » Nie Lut 27, 2011 11:47 pm

Witam kolego sfinx , lub też pajaksiwy , a co odbierzesz go jak narybek suma afrykańskiego który zamówiłeś , a póżniej nawet nie potrafiłeś odebrać telefonu , by załatwić sprawę jak facet. Tak się nie robi , a może twoi ludzie nie zmontowali jeszcze tych super wielkich akwariów , a może nie wróciłeś jeszcze z trasy w którą nie wziełeś telefonu. Luzik ,koledzy rybacy gość jest tak wiarygodny tak jak napisałem . Pozdrawiam.
r

Postprzez ram » Pon Lut 28, 2011 5:54 pm

cos ty sciemniasz z tm pstragiem wi8elki rybaku i zastanow sie z cena a co do suma kupilem 2 gramowke po 20 gr i blisko a pstragi juz obiecujesz 3 miesiace oglaszasz sie a towaru niema jak kolega napsal super inteligentna odpowiedz
ram

Wróć do Sprzedam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 115 gości