SIECI RYBACKIE żaki,włoki,niewody,wontony,drygawice,kasarki

Re: SIECI RYBACKIE żaki,włoki,niewody,wontony,drygawice,kasa

Postprzez Gość » Wto Cze 14, 2011 6:51 pm

daro 12345 napisał(a):
> witam.zadzwoń to ći powiem jaka cena tego żaka skrzynkowego 787950346
> pozdrawiam
Witam dzwoniłem i nic Pan daro 12345 nie wiedział co to zak skrzynkowy po wytłumaczeniu mu miał sie dowiedziec jaka ewentualnie cena by miła być takiego żaka ale juz zadnej odpowiedzi nie dostałem troszke jestem zawiedziony . Nic szukam dalej w konkretniejszych ofertach . Pozdrawiam
Gość

Postprzez gość » Śro Cze 29, 2011 9:02 am

Gość napisał(a):
> daro 12345 napisał(a):
> > witam.zadzwoń to ći powiem jaka cena tego żaka skrzynkowego 787950346
> > pozdrawiam
> Witam dzwoniłem i nic Pan daro 12345 nie wiedział co to zak skrzynkowy po
> wytłumaczeniu mu miał sie dowiedziec jaka ewentualnie cena by miła być takiego żaka
> ale juz zadnej odpowiedzi nie dostałem troszke jestem zawiedziony . Nic szukam dalej
> w konkretniejszych ofertach . Pozdrawiam
:-)
gość

Postprzez Gość » Czw Lip 14, 2011 9:28 am

gość napisał(a):
> Gość napisał(a):
> > daro 12345 napisał(a):
> > > witam.zadzwoń to ći powiem jaka cena tego żaka skrzynkowego 787950346
> > > pozdrawiam
> > Witam dzwoniłem i nic Pan daro 12345 nie wiedział co to zak skrzynkowy po
> > wytłumaczeniu mu miał sie dowiedziec jaka ewentualnie cena by miła być takiego
> żaka
> > ale juz zadnej odpowiedzi nie dostałem troszke jestem zawiedziony . Nic szukam
> dalej
> > w konkretniejszych ofertach .... Pozdrawiam
> :-)
Gość

Postprzez rybak 1234t56 » Nie Lip 17, 2011 10:37 pm

witam.napisz coś innego bo to już nudne śię staję
rybak 1234t56

Postprzez dzony » Pon Sie 15, 2011 9:35 am

masz może jakiś wonton na karpia na korklinie i na lince nie żadne ruskie
dzony

Postprzez gość » Pon Sie 22, 2011 1:59 pm

dzony napisał(a):masz może jakiś wonton na karpia na korklinie i na lince nie żadne ruskie

Tylko posiadam wontony recznie szyte w ruskie ani chińskie sprzęty sie nie bawie sam jestem rybakiem i uzywam sprzetu wyokiej jakosci . jak cos zapraszam 669 068 404 Darek
gość

Postprzez gość » Czw Wrz 01, 2011 4:30 pm

Witam interesują mnie żaki skrzynkowe tzw giganty czy posiadasz i w jakiej cenie , jakie stosujesz oczka , czy dajesz sita, jakie sa pola na skrzydłach , jakie wysokie , ilu sercowe, jakie obręcze i dodatkowo skrzydło naprowadzające jakie długie czy tez posiadasz . pozdrawiam i czekam na opowiedz
gość

Postprzez gość » Pon Wrz 12, 2011 3:56 pm

gość napisał(a):Witam interesują mnie żaki skrzynkowe tzw giganty czy posiadasz i w jakiej cenie , jakie stosujesz oczka , czy dajesz sita, jakie sa pola na skrzydłach , jakie wysokie , ilu sercowe, jakie obręcze i dodatkowo skrzydło naprowadzające jakie długie czy tez posiadasz . pozdrawiam i czekam na opowiedz :-)
gość

Postprzez Gość » Czw Paź 06, 2011 9:15 pm

Witam interesuje mnie wonton żyłowany oczko 60 mm jaka cena .
Gość

Postprzez stylo » Pią Paź 07, 2011 7:36 am

za 50 m długi 3 m wysoki 50 zł
stylo

Postprzez stylo23 » Pią Paź 07, 2011 7:44 am

GOSCIU ( stylo ) nie podawaj sie za mnie !!!! Jak ktos potrzebuje jakis sprzet mozna pisac :stylo23@wp.pl 603163491
stylo23

Postprzez DARIO ESOOX » Pią Paź 14, 2011 9:29 pm

[quote="stylo23"]GOSCIU ( stylo ) nie podawaj sie za mnie !!!! Jak ktos potrzebuje jakis sprzet mozna pisac :stylo23@wp.pl 603163491[/quote]

Jak ktoś mi oferuje wonton za 50 zł - 50m to musi byc to jednorazowego użytku tani szmelc .
A stylo 23 wez ogłaszaj sie na swoim portalu a nie co chwile udzielasz sie na moim . Pozdrawiam
DARIO ESOOX

Miejscowość: Szczecin

Postprzez gość » Pon Paź 31, 2011 8:30 am

DARIO ESOOX napisał(a):Witam robię na zamówienia wszystkie sprzęty rybackie jak :włoki , niewody, wontony , drygawice, pławnice , żaki, mieroże, kasarki, rzutki, sufaty, sadze inne.

Również posiadam w sprzedaży wszystkie materiały sieciowe ,liny, sztormiaki, spławy , każdy sprzęt rybacki.

Możliwość uszycia również żaków skrzynkowych tzw.gigantów .Posiadam tez używane żaki giganty w bardzo rozsądnej cenie które rewelacyjnie sprawdzają się na jeziorach, rzekach , kanałach .

KONKURENCYJNE CENY :-)) :D

Jestem rybakiem z doświadczeniem na stawach i jeziorach i polecam sprzęt o najwyższej jakości który sam stosuje do połowy ryb .

Mój tel. 669 068 404 begin_of_the_skype_highlighting              669 068 404      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              669 068 404      end_of_the_skype_highlighting

e-mail . Gazo83@op.pl

gg. 5318452

serdecznie zapraszam Darek.

Witam potrzebuje kasarki w jakiej sa cenie i jak wykonane . pozdrawaim mój numer 602114128
gość

Postprzez stylo » Pon Paź 31, 2011 9:34 pm

zadzwoń domnie bo ten gość nie umie robić sprzętu rybackiego
stylo

Postprzez DARIO ESOOX » Wto Lis 01, 2011 9:11 am

[quote="stylo"]zadzwoń domnie bo ten gość nie umie robić sprzętu rybackiego[/quote]

A z tego co wiem to Ty sprzedajesz sama chińszczyznę a uważasz sie za takiego specjalistę. I dlaczego sie nie ogłaszasz na swoim profilu tylko ciągle u mnie to tez świadczy ze robisz lipę i tylko próbujesz podbierając innym klientów zresztą ja na ich brak nie narzekam ..Pozdrowienia dla Stylo :-))))))))
DARIO ESOOX

Miejscowość: Szczecin

PoprzedniaNastępna

Wróć do Sprzedam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 112 gości