wykaszanie stawów

wykaszanie stawów

Postprzez gość » Nie Lip 03, 2011 8:09 pm

witam
oferuje wykaszanie stawów hodowlanych kosiarką pływającą. cena wynosi 100 zł za godzinę. interesują mnie zlecenia na terenie województwa śląskiego , łódzkiego oraz świętokrzyskiego, jeżeli zlecenie dotyczy dużego areału możliwe i inne województwa.

adres e - mail: dobrykarp@op.pl
tel: 533695000

pozdrawiam.
gość

Re: wykaszanie stawów

Postprzez gość » Czw Lip 07, 2011 2:59 pm

witam przez godzinę czasu ile jesteś w stanie mniej więcej skosić areału :-) był bym zainteresowany .
gość

Postprzez gość » Pią Lip 08, 2011 10:48 pm

to zależy jak bardzo jest zarośnięty staw i jaka jest jego głębokość. jeśli jest dajmy na to średnio zarośnięty i na całym stawie jest minimum metr, wody to staw 3 hektary jestem w stanie skosić w dzień czyli 12 godzin.

najlepszym rozwiązaniem jest podjechanie do mnie na stawy i zobaczenie co maszyna potrafi zrobić .... stawy są wykoszone ale już zarośla odbijają więc mogę powiedzieć na przykładzie moich stawów ile jestem w stanie skosić zarośli w dany okres czasu

proponuje zadzwonić i się dokładnie dogadać 533695000

pozdrawiam

Michał
gość

Postprzez gość » Nie Lip 17, 2011 12:02 pm

.
gość

Postprzez beryl » Śro Lip 20, 2011 9:11 pm

bardzo dobra praca, warta tych pieniedzy . operator ze swoim pracownikiem kosili od rana do zmierzchu i na prawde nie chodzilo im o nabicie godzin tylko o zrobienie roboty. w 3 dni skosili 10 hektarów trzciny... polecam ponieważ maszyna działa sprawnie bez awarii i wykaszanie idzie szybko.
beryl

Postprzez swietorzyskie stawy » Sob Lip 23, 2011 9:44 pm

2 dni pracy i staw 5 hektarów mocno zarosniety czcina został skoszony.... polecam ponieważ firma solidna, chłopaki pracują ile sie da
swietorzyskie stawy

Postprzez gość » Pon Sie 01, 2011 8:50 pm

wolne terminy na sierpien!!!!
gość

Postprzez gość » Wto Sie 16, 2011 7:50 pm

...
gość

Postprzez sherrybradley » Pią Paź 13, 2023 1:15 am

Everyone has a good morning. I'm a new member and hope you can help me. After a hard day at work, geometry dash lite is a terrific game to play in your leisure time.
sherrybradley

Wróć do Sprzedam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 192 gości