Sieci rybackie , narzędzia połowu.

Sieci rybackie , narzędzia połowu.

Postprzez Gość » Śro Sie 31, 2011 10:31 pm

Witam. Oferuję każdy rodzaj narzędzia połowowego ryb i raków. Ręczna robota stara szkoła szycia. Żadnej chińszczyzny. Pozdrawiam. 660845920. Zamówienia tylko telefoniczne.
Gość

Re: Sieci rybackie , narzędzia połowu.

Postprzez Gość » Czw Wrz 01, 2011 11:29 am

witam interesuje mnie sieć wonton długośc 50 m oko 50 60 głębokość 2,50 jaka cena
Gość

Postprzez Gość » Czw Wrz 01, 2011 4:28 pm

Witam interesują mnie żaki skrzynkowe tzw giganty czy posiadasz i w jakiej cenie , jakie stosujesz oczka , czy dajesz sita, jakie sa pola na skrzydłach , jakie wysokie , ilu sercowe, jakie obręcze i dodatkowo skrzydło naprowadzające jakie długie czy tez posiadasz . pozdrawiam i czekam na opowiedz
Gość

Postprzez Gość » Czw Wrz 01, 2011 9:23 pm

Gość napisał(a):Witam interesują mnie żaki skrzynkowe tzw giganty czy posiadasz i w jakiej cenie , jakie stosujesz oczka , czy dajesz sita, jakie sa pola na skrzydłach , jakie wysokie , ilu sercowe, jakie obręcze i dodatkowo skrzydło naprowadzające jakie długie czy tez posiadasz . pozdrawiam i czekam na opowiedz

Witam kolegę i nie wiem czy kolega sprawdza moją wiedzę , czy po prostu potrzebuje giganty , bo jak kolega wie skoro szyję je na bierząco a nie handluję chińszczyzną , bądż ruskami z bazaru tylko robimy na zamówienie ,wiec ty decydujesz o oczkach , średnicy , i ilości gardeł , także o wysokości i długości skrzydeł. Zadzwoń powiedz co ma być , a my to uszyjemy dla ciebie i tyle. W moim gospodarstwie szyją rybacy z tak zwanej starej szkoły , to pracuje i łowi nawet w studni. Pozdrawiam
Gość

Postprzez graber » Pon Wrz 05, 2011 8:35 pm

Witam interesuje mnie niewód wysokości 3m i szerokości 30 metrów z oczkami 5/5 - jaki byłby koszt.
graber

Postprzez Gość » Wto Wrz 06, 2011 11:00 am

graber napisał(a):Witam interesuje mnie niewód wysokości 3m i szerokości 30 metrów z oczkami 5/5 - jaki byłby koszt.

Witam kolegę , proszę zadzwonić , ponieważ mam kilka pytań , odnośnie tej przywłoki czysto technicznych. Ustalimy konkrety.
Gość

Postprzez Gość » Wto Wrz 06, 2011 11:10 am

Gość napisał(a):
graber napisał(a):Witam interesuje mnie niewód wysokości 3m i szerokości 30 metrów z oczkami 5/5 - jaki byłby koszt.

Witam kolegę , proszę zadzwonić , ponieważ mam kilka pytań , odnośnie tej przywłoki czysto technicznych. Ustalimy konkrety.

Doradzam różne oczka w poszczególnych składaniach i pozostaje jeszcze matnia , jej rodzaj , długość .
Gość

Postprzez Gość » Śro Paź 19, 2011 12:28 pm

Poprosze o informację nt. doboru właściwego sprzętu do połowu ryb.

Mam nieduży stawik rekreacyjny czesciowo zarośnięty nerufatem a w nim trochę
karpia, tołpygi amura i karasia.
W zimie czesto jest przyducha gdyż głebokości jest ok 1 - 1,2 m najgłębiej
1,5.

Dlatego chciałbym teraz na jesieni przełowić staw, żeby te większe okazy
wybrać ale też zorientowac się ile jest ryby i jakiej - gdyż na wedkę łowią
się tylko karasie i małe karpiki, a staw był zarybiany przez kilka lat z
rzedu.

kształt stawu to owal ok 15-20 m na 10 m.

Chciałbym, zeby ten sprżet był praktyczny gdyż kiedyś miałem sitakę i
strasznie się plątała. Dodam, że działka jest rekreacyjna także rzadko
szczególnie na jesieni tam nocuję, poza tym sa szczury wodne więc jakieś
taki sprzęt zastawiany na noc raczej nie wchodzi w rachubę, gdyż szczury to przegryzają jak się wplączą.
Nie musi być to coś super gdyż używany będzie tylko okazjonalnie 1,2 razy w roku.
Gość

Wróć do Sprzedam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 155 gości