NIEWODY,PRZYWŁOKI,WONTONY,ŻAKI,INNE

NIEWODY,PRZYWŁOKI,WONTONY,ŻAKI,INNE

Postprzez Gość » Pią Wrz 09, 2011 6:59 pm

Witam, jak w tytule każdy rodzaj narzędzia połowowego , szybkie terminy realizacji, to ty decydujesz co potrzebujesz , ręczna robota, nowoczesne rozwiązania,szyte pod klienta. Zainteresowanych proszę o kontakt tel. 660845920.
Gość

Re: NIEWODY,PRZYWŁOKI,WONTONY,ŻAKI,INNE

Postprzez Golden » Pią Wrz 09, 2011 7:45 pm

Skąd pan jest? Chciałem obejrzeć waszą robotę i ewentualnie coś zamówić jak mi się spodoba.
Golden

Postprzez gość 33 » Pią Wrz 09, 2011 9:38 pm

witam.jesteśmy z miejsowośći pończy
gość 33

Postprzez karolex1985 » Sob Wrz 10, 2011 1:24 pm

jaka cena wontonow
karolex1985

Postprzez Gość » Sob Wrz 10, 2011 1:35 pm

gość 33 napisał(a):witam.jesteśmy z miejsowośći pończy

Kolego czemu się wcinasz w czyjś post. Działam w pomorskim ok. Bytowa.
Gość

Postprzez Gość » Pon Wrz 12, 2011 8:10 am

Gość napisał(a):Witam, jak w tytule każdy rodzaj narzędzia połowowego , szybkie terminy realizacji, to ty decydujesz co potrzebujesz , ręczna robota, nowoczesne rozwiązania,szyte pod klienta. Zainteresowanych proszę o kontakt tel. 660845920.

Podał Pan numer telefonu a nie odbiera Pan rozmów. Chcę odłowić ze stawu szczupaki ale tak aby mieć możliwość wypuszczenia innych ryb jakie ewentualnie weszłyby w sieć dlatego interesuje mnie cena za mieroże o średnicy 80cm (z wysyłką kurierem lub pocztą). Długość skrzydła i inne szczegóły niech Pan sam dobierze. Proszę też zostawić informację w jakich godzinach odbiera Pan telefon lub podać meila do kontaktu.
Gość

Postprzez daro 12345 » Wto Wrz 13, 2011 7:16 am

witam.zadzwoń ja ći sprzedam mieroże 80 w dobrej cenie 787950346 pozdrawiam
daro 12345

Wróć do Sprzedam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 177 gości