SIECI __RYBACKIE__NOWE_____WONTON____DRGAWICA ___ŻAK___SADZA

SIECI __RYBACKIE__NOWE_____WONTON____DRGAWICA ___ŻAK___SADZA

Postprzez maly » Śro Lis 30, 2011 3:40 pm

Witam robie na zamowienie sieci na stawy , jeziora , oczka wodne ceny wontonow od 100 zl na plywakach ,korkolinka od 150 zl ,drgawica od 6 zl za 1 m bierzacy inne narzedzia cena do uzgodnienia Z DOŚWIADCZENIEM !!!

KONTAKT : maly8187@wp.pl ,603163491
maly

Re: SIECI __RYBACKIE__NOWE_____WONTON____DRGAWICA ___ŻAK___S

Postprzez Gość » Śro Lis 30, 2011 8:37 pm

prześlij jakieś foto sieci szefwitek@wp.pl
Gość

Postprzez Gość » Pią Gru 02, 2011 1:38 pm

Witam. Interesuje mnie siec- dluga 20m, oko 45mm, ale niska do 1metra. Jaka bylaby cena takiej sieci?
Gość

Postprzez maly » Pią Gru 02, 2011 1:52 pm

Witam mam taka z zylki nowa na plywakach za 50 zl z wysylka napisz na mail przesle zdjecia do obejzenia : maly8187@wp.pl

POZDRAWIAM !!!!
maly

Postprzez piotrus » Sob Gru 03, 2011 11:28 pm

witam.kupiłem od gościa made in china brak lów
piotrus

Postprzez maniek » Nie Gru 04, 2011 10:49 am

gościu wogule nie szyje porostu ma chińskie gówno kupiłem od jednego zwany stylo uważajcie na psełdo fachofców
maniek

Postprzez maly » Nie Gru 04, 2011 5:42 pm

A po czym poznac czy to chinskie czy polskie wy wszyscy patrzycie na CENE ze tanie to znaczy ze sie nie nadaje !!! Zaczne sprzedawac 2 razy drozej wtedy nie bedzie tych wpisow pewnie zaden z was nic nie kupil a pie.... farmazony !!!Od dzis ceny ida w gure a za rok bede mial palac z basenem !!!!

POZDRAWIAM !!!!
maly

Postprzez Gość » Nie Gru 04, 2011 9:45 pm

tu nie chodzi o cene o fakt że sam nie obszywasz ściągasz jakiś badziew i ogłaszasz sie że masz doświadczenie w czym??????
Gość

Postprzez maly » Czw Gru 08, 2011 4:03 pm

Zapraszam zainteresowanych !!! Materialy krajowe potem wszystko zszywane w calosc reczna robota nie handluje gotowcami wszystkie wymiary na zyczenie klienta !!!! mail: maly8187@wp.pl 603163491
maly

Postprzez Gość » Czw Gru 08, 2011 10:56 pm

maly napisał(a):A po czym poznac czy to chinskie czy polskie wy wszyscy patrzycie na CENE ze tanie to znaczy ze sie nie nadaje !!! Zaczne sprzedawac 2 razy drozej wtedy nie bedzie tych wpisow pewnie zaden z was nic nie kupil a pie.... farmazony !!!Od dzis ceny ida w gure a za rok bede mial palac z basenem !!!!

POZDRAWIAM !!!!

A kto kupi od ciebie frajerze , pamiętaj,, cygan raz przechodzi przez wieś,, , takich leszczy jak ty czy stylo a może jesteś tą samą osobą nie wiem to było już kilku . Żebyś do tego basenu nie zapomniał nalać wody bo skok może być bolesny. A te twoje ceny są tak samo gówniane jak twoja wiedza na ich temat. FRAJERZE.
Gość

Wróć do Sprzedam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 182 gości