Gość napisał(a):Dupcia napisał(a):Dzień dobry Panie Darku. Potrzebuję fachowej pomocy. Mam cztery małe stawiki taki 15 na 30 metrów
,chciałbym odłowić z trzech z nich ryby (karp, amur, lin ,karaś) i przeżucić do jednego. czym to mogę zrobić.
Ja nie mam doświadczenia a ktoś mi powiedział że wystarczy do tego wonton 30 m długości oczko 50mm.
Jeśli to jest dobre to jaka była by cena? A jeśli musi być coś innego też bym prosił o cenę.
Dziękuję PITER[/quote
Witam Panie Piotrze myśle ze najlepszy w tym wypadku bedzie włok gdyż bedzie najlepszym i najmniej inwazyjnym sprzetem dla ryb.
Jak cos prosze zadzwonic do mnie 669 -068 -404 begin_of_the_skype_highlighting 669 -068 -404 end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting 669 -068 -404 end_of_the_skype_highlighting Darek napewno sie dogadamy .pozdrawiam
dario eos napisał(a):witam a darmo oddam taki wonton
MOJ ADRES krzys59@0p.plGość napisał(a):dario eos napisał(a):witam a darmo oddam taki wonton
Witam dario eos napisz mi na pr za jaką cenę sprzedasz ten wonton jestem zajnteresowany poz.Krzys
mazuryyyy napisał(a):witam w jakiej cenie ma pan żaki głebinowe uzywane i w jakiej cenie nowe oraz jaka jest cena kozaków wysokosc 1 metr
gość dario esoox napisał(a):mazuryyyy napisał(a):witam w jakiej cenie ma pan żaki głebinowe uzywane i w jakiej cenie nowe oraz jaka jest cena kozaków wysokosc 1 metr
Witam prosze mi dokładnie powiedziec oco chodzi z tym żakiem głebinowym chyba ze to są mieroże parki ale moze sie w twoich stronach na to inaczej mówi a koszt kozaka to ok 500zł .,,,,,, Pozdrawia
\\\\DARIO ESOOX napisał(a):Witam robię na zamówienia wszystkie sprzęty rybackie jak :włoki , niewody, wontony , drygawice, pławnice , żaki, mieroże, kasarki, rzutki, sufaty, sadze inne.
Również posiadam w sprzedaży wszystkie materiały sieciowe ,liny, sztormiaki, spławy , każdy sprzęt rybacki.
Możliwość uszycia również żaków skrzynkowych tzw.gigantów .Posiadam tez używane żaki giganty w bardzo rozsądnej cenie które rewelacyjnie sprawdzają się na jeziorach, rzekach , kanałach .
KONKURENCYJNE CENY :-)) :D
Jestem rybakiem z doświadczeniem na stawach i jeziorach i polecam sprzęt o najwyższej jakości który sam stosuje do połowy ryb .
Mój tel. 669 068 404
e-mail . Gazo83@op.pl
gg. 5318452
serdecznie zapraszam Darek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 200 gości