Jutro mam się stawić w Starostwie na spotkanie z miejscowymi władzami PZW .Tematem spotkania jest pobór wód na obiekty stawowe powodujące uszczuplenie narybku
wpuszczanego do rzeki przez PZW.Czy kogoś z kolegów podobna głupota spotkała?Pozdrawiam.
Moderator: ekspert_PK
Gość napisał(a):Jutro mam się stawić w Starostwie na spotkanie z miejscowymi władzami PZW .Tematem spotkania jest pobór wód na obiekty stawowe powodujące uszczuplenie narybku
wpuszczanego do rzeki przez PZW.Czy kogoś z kolegów podobna głupota spotkała?Pozdrawiam.
Gość napisał(a):Bardzo dziękuję za cenne wskazówki.Pozdrawiam.
wedkarz napisał(a):Widzę że koledzy rybacy, patrzą na sprawę trochę inaczej jak wędkarze.
Ryba trafiająca do zarybienia musi mieć świadectwo (kto się podłoży).
Nie ma takiej możliwości, żeby ilości ryby wpuszczonej przez PZW były inne niż zadysponowane przez RZGW.(przynajmniej na papierze)
Pozdro
Wędkarz
Gość napisał(a):Jutro mam się stawić w Starostwie na spotkanie z miejscowymi władzami PZW .Tematem spotkania jest pobór wód na obiekty stawowe powodujące uszczuplenie narybku
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 92 gości