Sieci rybackie, nowe , wontony, drygawice, włoki, żaki, mieroża, przestawy. Wykonam każda siec i każdy wymiar!!Atrakcyjne ceny!! tel. 792 017 985; 68 356 77 07
od 16 lat zamawim w maxryb ceny te same za wonyon placilem 98.- teraz 104.- po co przeplacacie jak i tak drobni producenci biora od nich sieci i linki i doliczaja marze 50%.na ich stronie mail napiszcie co potrzeba odpisza.
przez gospodarstwo ryb 1111 » Śro Mar 14, 2012 10:02 pm
stary niemasz racji może robią ale zwrotów nie przyjmują i jak coś spiepszą to wćiskają że tak ma być i na śieć trzeba czekać pół roku a może więcej i telefonów nawet nie odbierają krętacze troszkę zamawiałem u nich ale wole u tych normalnych tych małych i zawsze są na czas
Ja tam nie narzekam pisze mail i mam to co chce i tak jak pisalem bardzo szybko.Robia bardzo duzo do stanow i canady to raczej tam lipa nie przejdzie.Ale kazdy ma wybor.Euro spada i znow z poludna nadjedzie karp to dopiero bol.Pozdrawiam hodowcow
ten wyżej pan ma rację sprzedają made in china to faktycznie idzie do kanady pozdrawiam naiwnych ludzi max ci mali producenci to choćiaż nie oszukują i tel. odbierają
ja tam wole 50.- na sitce zaoszczedzic na wloku nawet 400,- na zaku z 50%.Wasz wybor wasza kasa.Chine mam na rynku sporo taniej w sam raz na raz.Maja z 30tys klientow to tuby sie ich imaja.Idzie wiosna pozdrawiam.
email maxryb @ op.pl tylko podaj wymiary wysokosc 1obreczy i napewno odpisza.Od 40cm do 100cm mieroze i zaki kolka obszywane.przestawy wegorzowe do 2.5m/wys.