Moderator: ekspert_PK
pawlis1234 napisał(a):Na to pytanie powinien znać odpowiedź każdy rybak.
Czy w tym (http://www.youtube.com/watch?v=X-4uVkUkEHY) filmie (w 43 sekundzie) gościu wyjmuje z wody mierożę, żak, czy jakiś inny wynalazek?
No i jeszcze 2 pytania: Co byście polecali (oprócz tego co na filmie) do odłowienia szczupaków (nie muszą być duże, ale powinny mieć 30cm + , bo będą do sztucznego tarła) ze stawu o gł. 1,5m. ?
No i drugie pytanie: Czy to co na filmie, sprawdzi się do odłowu właśnie takich szczupaków?
Ps. W grę nie wchodzi przeciąganie siecią wzdłuż stawu (są tam pale drewniane) więc dobre byłyby chyba jakieś 'pułapki', jak np. mieroża.
Pozdrawiam.
pawlis1234 napisał(a):Ale ja nie mam do tego ekipy :D
Więc, w grę nie wchodzi żadna siatka (którą będę musiał przeciągać po stawie) tylko coś właśnie w stylu żaka.
Chciałem się jeszcze spytać, czy do żaka wrzuca się jakąś przynętę, i czy szczupaki się jakoś tam zagania, czy one same wpływają?
Ps. Jestem zielony :D
gość 9999 napisał(a):mieroż 80 nalepszy stosuję go i zdaję egzamin kup sobie mieroża i niesłuchaj tych ... post edytowany przez administratora
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 69 gości