Moderator: ekspert_PK
Gość napisał(a):Witam
Panowie nie siejcie fermentu i nie straszcie kolegów.
Pozdrawiam i jeszcze raz uprzejmie proszę o niestraszenie kolegów, którzy realizują projekty z funduszy. Bedzie dobrze w końcowym wyniku. Może poza pojedynczymi przypadkami cwaniaków "hodowców", którzy chcą wydoić kasę i jeszcze na tym zarobić.
Jak mam problemy to dzwonię do agencji. Tel. jest dostępny na ich stronie.
Trafiam na czarną owcę, dzwonię jeszcze raz aż trafię na osobę znająca się na rzeczy.
gość napisał(a):A jeśli chodzi o "odwołania" to "Teofil" chyba wie na tym forum o tym najwięcej (chyba trochę po sądach się powłóczył).
Teofil napisał(a):Czy mógłbyś się wyrazić jaśniej. Ostatni raz w sądzie byłem 6 lat temu jako pokrzywdzony w sprawie podjętej z urzędu, dotyczącej śmierci mojego ojca, 12 lat temu jako świadek wypadku drogowego oraz 28 lat temu jako świadek w sprawie pobicia. Jeśli mnie pamięć nie myli kontakt z sądami przez 47 lat mojego życia to te 3 razy. Masz inne wiadomości, chętnie je poznam ?
Gość napisał(a):To że urzędnik tak mówi .... to nie znaczy że tak będzie.
Gość napisał(a): Na cwaniaków są bardzo uczuleni. W sumie dziwię się wam że sami godzicie się na takie wysokie ceny -koszty. Zamiast dwóch rybaków, przyjdzie jeden cwaniak "hodowca" i za was zgarnie kasę. A potem płacz że kasy nie wystarczyło dla wszystkich.
gość napisał(a):Teofil napisał(a):Czy mógłbyś się wyrazić jaśniej. Ostatni raz w sądzie byłem 6 lat temu jako pokrzywdzony w sprawie podjętej z urzędu, dotyczącej śmierci mojego ojca, 12 lat temu jako świadek wypadku drogowego oraz 28 lat temu jako świadek w sprawie pobicia. Jeśli mnie pamięć nie myli kontakt z sądami przez 47 lat mojego życia to te 3 razy. Masz inne wiadomości, chętnie je poznam ?
Przepraszam jeśli sie pomyliłem, ale chodziło mi o protest w sprawie "wodno-środowiskowych". Wydawało mi się, że brałeś w tym aktywny udział. Jeśli było inaczej to przepraszam za pomyłkę;-)
Teofil napisał(a): Teraz moi koledzy, którzy między innymi dzięki naszym działaniom te dopłaty otrzymali, przejmują moje rynki (Tesco), straszą mnie sądem, a ich przedstawiciel w powstającej spółce domaga się 50 tyś złotych. Tak więc Twoje słowa mogą być prorocze. Pewnie będę w niedługim czasie bywalcem sadów.
Pozdrawiam
gość napisał(a):
Rozmawiałem z ludźmi, którzy dostali pieniądze z 2.1 i do wszystkich przyszła pisemna informacja, że przy "płatności' Ekspertyza IRŚ będzie brana pod uwagę.
Bez powodu Agencja by czegoś takiego nie przysłała. Pewnie już coś planuja z cięciem kosztów.
Grzegorz0_4 napisał(a):A ja przeżyłem szok jak przeczytałem jakie niektórzy z Was popodpisywali umowy. W mojej krótkiej rybackiej działalności było mi dane i budować stawy od zera, w niezwykle niesprzyjajajacych warunkach, oraz kupować gotowy staw. Przytoczone przez was kwoty są kosmiczne. Przyjmując kalkulację IRS rentowności produkcji karpia ( ~2PLN/kg), taki obiekt bedzie się zwracał ..... w ogóle się nie zwróci.
Pozdrawiam
Grzegorz0_4 napisał(a): Przyjmując kalkulację IRS rentowności produkcji karpia ( ~2PLN/kg), taki obiekt bedzie się zwracał ..... w ogóle się nie zwróci.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 56 gości