Moderator: ekspert_PK
rafalstanislaw napisał(a):O takim rozwiazaniu też już myślę, ale dużego sensu to nie ma.
........
Wydane będzie zgodnie z umową z 2 miliony (razem z gruntem), efektu żadnego.
Za to na wszysto będą papiery i wszystko będzie formalnie grało a ja będę spać spokojnie.
........
Może faktycznie ważniejszy święty spokój.
Grzegorz0_4 napisał(a):Temat żywo komentowany, strasznie nas interesują cudze pieniądze, sprawa prosta, z pozoru pokręcona. .............. Pieniędzy po prostu niema, nie żeby ich nie było, ale jest ich brak. Rolnicy którzy składali wnioski o płatności rolnośrodowiskowe byli zachęcani (na piśmie) do rezygnacji z nich. Wszystkie instytucje rozdzielające kasę z tej EU staraja się przyoszczędzić gdzie się da.
Dobranoc
rafalstanislaw napisał(a):...
Teraz znów muszę aneksowac umowę (miałem totalne problemy z uzyskaniem warunków zabudowy - ponad 1,5 roku walki z Urzędem Gminy i bezsilnego czekania na "dobrą wolę urzędnika")
....
Całe bieganie dookoła "papierów" : warunków zabudowy, pozwoleń, projektów, weryfikacji Agencji itp. trwa u mnie już prawie 3 lata.
Gość napisał(a):Witam
Panowie nie siejcie fermentu i nie straszcie kolegów.
.......
Pozdrawiam i jeszcze raz uprzejmie proszę o niestraszenie kolegów, którzy realizują projekty z funduszy. Bedzie dobrze w końcowym wyniku. Może poza pojedynczymi przypadkami cwaniaków "hodowców", którzy chcą wydoić kasę i jeszcze na tym zarobić.
rafalstanislaw napisał(a):...
Teraz znów muszę aneksowac umowę (miałem totalne problemy z uzyskaniem warunków zabudowy - ponad 1,5 roku walki z Urzędem Gminy i bezsilnego czekania na "dobrą wolę urzędnika")
....
Całe bieganie dookoła "papierów" : warunków zabudowy, pozwoleń, projektów, weryfikacji Agencji itp. trwa u mnie już prawie 3 lata.
Grzegorz0_4 napisał(a): Rolnicy którzy składali wnioski o płatności rolnośrodowiskowe byli zachęcani (na piśmie) do rezygnacji z nich.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 98 gości