Moderator: ekspert_PK
gość napisał(a):Czy ktoś z Kolegów już rozliczył inwestycje z 2.1 ?
Arek222 napisał(a):Właśnie dzieki takim dyskusjom możemy sobie nawzajem pomóc i informować. Z jakiego innego źródła kożystać jak to wszystko wygląda w praktyce? Z urzędu marszałkowskiego, agencji?
gość napisał(a):Czytam to wszystko z niedowierzaniem i zastanawia mnie jedno. Czemu ciągle traktowani jesteśmy jak obywatele drugiego sortu.
......Poziom wsparcia na jaki możemy liczyć jest nieporównywalny do poziomu na jaki mogą liczyć "rolnicy".
Grzegorz0_4 napisał(a):Dzień Dobry, korzystałem ze wsparcia w wysokości 40%, projekt rozliczyłem, dostałem płatność, Biorąc pod uwagę, dodatkowe wymogi, które formalnie są wymagane od każdego ale które można swobodnie"olewać", ograniczenia w korzystaniu z obiektów których projekt dotyczył, a zawłaszcza hucpa z VAT-em, drugi raz nie zdecydowałby sie. NIE WARTO.
Mis napisał(a):Podobno jest jakiś nowy nabór. Finansowanie do 30%?!
Grzegorz0_4 napisał(a):Dzień Dobry, korzystałem ze wsparcia w wysokości 40%, projekt rozliczyłem, dostałem płatność, Biorąc pod uwagę, dodatkowe wymogi, które formalnie są wymagane od każdego ale które można swobodnie"olewać", ograniczenia w korzystaniu z obiektów których projekt dotyczył, a zawłaszcza hucpa z VAT-em, drugi raz nie zdecydowałby sie. NIE WARTO.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości