Moderator: ekspert_PK
OLI napisał(a):Potwierdzam. do mnie również ARIME wysłała czwarte wezwanie do wyjaśnień i się gimnastykuję. Z rozmowy z osobą prowadzącą moją sprawę wynika że TO DLA MOJEGO DOBRA.
OLI napisał(a):Potwierdzam. do mnie również ARIME wysłała czwarte wezwanie do wyjaśnień i się gimnastykuję. Z rozmowy z osobą prowadzącą moją sprawę wynika że TO DLA MOJEGO DOBRA.
Grzegorz0_4 napisał(a):Tak naprawdę to te fundusze unijne nie istnieją. Stanowią one 1-2% PKB Polski, i są w całości zamieniane na obligacje krajów zachodnich. Konstytucja zabrania zakupu za te środki obligacji emitowanych przez RP. Wszystkie te unijne fundusze powiększają rezerwy walutowe RP, ale podtrzymują gospodarki krajów zachodnich, bo tam są emitowane obligacji na które wymieniane są te fundusze. CZAS NA POWTÓRKĘ ISLANDII!!!
Grzegorz0_4 napisał(a):Tam są emitowane obligacje które my kupujemy za forsę z UNI. U nas leżą obligacje krajów zachodnich, a unijna kasa wędruje z powrotem na zachód. My mamy ich obligacje a oni mają kasę. A jak wejdziemy do strefy Euro, to łapę na tych obligacjach położy EBC.
Zdzich napisał(a):Połączenie komunistycznej mentalności z unijnymi pieniędzmi przynosi ciekawe efekty.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości