UWAGA!!! Ostrzeżenie - 2.1 Inwestycje

Moderator: ekspert_PK

Re: UWAGA!!! Ostrzeżenie - 2.1 Inwestycje

Postprzez gość » Czw Kwi 25, 2013 11:19 pm

Chcesz dostać kasę "za darmo" to się tłumacz.
gość

Postprzez OLI » Pon Kwi 29, 2013 6:20 pm

Potwierdzam. do mnie również ARIME wysłała czwarte wezwanie do wyjaśnień i się gimnastykuję. Z rozmowy z osobą prowadzącą moją sprawę wynika że TO DLA MOJEGO DOBRA.
OLI

Postprzez qqqqqqqqqqqqqqqqqq » Pon Kwi 29, 2013 8:20 pm

OLI napisał(a):Potwierdzam. do mnie również ARIME wysłała czwarte wezwanie do wyjaśnień i się gimnastykuję. Z rozmowy z osobą prowadzącą moją sprawę wynika że TO DLA MOJEGO DOBRA.

Czwarte to pikuś. U nas był ponad 10.
Chyba faktycznie za dużo pieniążków poszło na EURO2012.
qqqqqqqqqqqqqqqqqq

Postprzez gość » Pon Kwi 29, 2013 9:40 pm

OLI napisał(a):Potwierdzam. do mnie również ARIME wysłała czwarte wezwanie do wyjaśnień i się gimnastykuję. Z rozmowy z osobą prowadzącą moją sprawę wynika że TO DLA MOJEGO DOBRA.

Dla twojego dobra to też radary poustawiali.
Na rozmowach to bym się nie opierał. Spróbuj te rady dostać na piśmie!
gość

Postprzez Arek22 » Śro Maj 08, 2013 10:29 pm

3 osoba prowadzi moją sprawę w agencji i podczas rozmów mam 3 różne wersje tej samej sprawy.
Rozmowy są ale wyduszenie czegoś pisemnie graniczy z cudem.
Arek22

Postprzez AS » Czw Maj 09, 2013 1:38 am

Trzeba nagrywać.
AS

Postprzez gość » Śro Maj 15, 2013 8:02 pm

Grzegorz0_4 napisał(a):Tak naprawdę to te fundusze unijne nie istnieją. Stanowią one 1-2% PKB Polski, i są w całości zamieniane na obligacje krajów zachodnich. Konstytucja zabrania zakupu za te środki obligacji emitowanych przez RP. Wszystkie te unijne fundusze powiększają rezerwy walutowe RP, ale podtrzymują gospodarki krajów zachodnich, bo tam są emitowane obligacji na które wymieniane są te fundusze. CZAS NA POWTÓRKĘ ISLANDII!!!

Za cholerę tego nie kapuje. Tam są emitowane obligacje, a u nas wypłacane pieniądze. To chyba wychodzi podwójny debet.
gość

Postprzez Grzegorz0_4 » Czw Maj 16, 2013 6:12 am

Tam są emitowane obligacje które my kupujemy za forsę z UNI. U nas leżą obligacje krajów zachodnich, a unijna kasa wędruje z powrotem na zachód. My mamy ich obligacje a oni mają kasę. A jak wejdziemy do strefy Euro, to łapę na tych obligacjach położy EBC.
Grzegorz0_4

Postprzez gość » Śro Maj 22, 2013 1:20 am

Grzegorz0_4 napisał(a):Tam są emitowane obligacje które my kupujemy za forsę z UNI. U nas leżą obligacje krajów zachodnich, a unijna kasa wędruje z powrotem na zachód. My mamy ich obligacje a oni mają kasę. A jak wejdziemy do strefy Euro, to łapę na tych obligacjach położy EBC.

Skoro my oddajemy kasę z unii, za obligacje z unii to kto wypłaca dotacje naszym rolnikom?
gość

Postprzez Grzegorz0_4 » Śro Maj 22, 2013 7:05 am

Budżet państwa. Na pokrycie tych wydatków zadłuża się pod zastaw obligacji kupionych za kasę z uni.
Grzegorz0_4

Postprzez gość » Sob Maj 25, 2013 8:27 pm

A teraz jeszcze część będzie trzeba oddać. To dopiero dramat.
gość

Postprzez olo » Pon Maj 27, 2013 11:14 pm

Na pewno wszystkich nie oddadzą. Z czegoś trzeba będzie opłacić ten sztab urzędników.
Wyobraża sobie ktoś tą ilość bezrobotnych jakby zabrakło unijnej kasy? Co z nimi zrobić?
Trochę tego w Brukseli jest i w każdym kraju członkowskim. To są tysiące miejsc pracy.
olo

Postprzez gość » Pią Cze 07, 2013 11:36 pm

Czy bedzie trzeba pieniądze oddawać czy nie to na pewno urzędników zwalniać nikt nie będzie. Jak żyję już prawie 60 lat czegoś takiego w tym kraju nie widziałem.
gość

Postprzez Zdzich » Sob Cze 08, 2013 7:38 am

Połączenie komunistycznej mentalności z unijnymi pieniędzmi przynosi ciekawe efekty.
Zdzich

Postprzez gość » Pią Cze 14, 2013 9:17 pm

Zdzich napisał(a):Połączenie komunistycznej mentalności z unijnymi pieniędzmi przynosi ciekawe efekty.

Skąd ta komunistyczna mentalność? Przecież teraz w urzędach, w większości siedzą młodzi ludzie.
W agencjach zresztą też.
gość

PoprzedniaNastępna

Wróć do Forum Rybaków

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości